mucizegebelik6 Mihriballim bebeyim bi çatı muayenesi falan ol bakalım uygun mu 😀 kafana göre doğurma mi olur kız deli 🤣😂
Mihriballim mucizegebelik6 ilk kızımda 4 e kadar müsait demişlerdi benim kız 4500 olunca doguramadim yıllar geçince daralmadiysa bence doğururum 😀😀🤭
eslemsi Mihriballim iyi cesaret tebrik ederim seni ben cok korkuyorum ya dogumun her turlusunden sezeryanda inanilmaz zor gecirdim normal heralde hic yapamam
Mihriballim eslemsi ilk kızım sezaryendi benimde aşırı kötü değildi ama sonuçta ameliyat ahrisi oluyor illaki ilk ayağa kalkış biraz can yakiciydi normal doğum yapabilecegime inanıyorum doktorumda cesaret veriyor bana hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Mihriballim Bedriye12 temizlik yap benim gibi bakiyim bugün çok yaptım işe yaradı mı 😀😀🤭 yarın haber veririm
Bedriye12 Mihriballim ohoo neler yaptım hiç işe yaramadı sancım tuttu hastanelik oldum ama karnım inmedi😂
EsraYsf Mihriballim bence düşmüş canim.goguslerden aşağıda baya sanki hayirli doğumun.olsun insallah 😍
Mihriballim EsraYsf Allah razı olsun çiçeğim inşaallah rabbim tüm hamilelere içinde banada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kelebekbusra Mihriballim assagıda duruyor sankı bırde. Bende 33 deyım assagı ınmesı ıcın ne yaptınız kanala ınmesı ıcın benımkıde hep yanda normal dogum ıcın ıstıyorum ıner Allahın ızni ile
Mihriballim Kelebekbusra Instagram’da Melike yoga diye bir sayfa var kuzum orada herşey için ayrı ayrı hareketler var Tess bebeği döndüren kanala sokmak için kolay doğum için vs vs hepsi var hafta hafta ordan bakabilirsin bende ordan baktım yaptım hep
Ceylin680 Mihriballim evet düşmüş resimden öyle anlaşılıyor.göüs altına 3 parmak koyun işaret orta yüzük eğer sigarsa karın düşmüştür.bence sığar 😉
Mihriballim Ceylin680 😀😀🤭 okurken hemen elimi göğüs altıma goturmem peki 😀🤭 bitanem benim inşaallah dediğin gibi olmuştur ☺️ bugün görmeye gidicez minnosu bakalım hali keyfi yerinde mi gelesi var mı yok mu 😍