Buseatlas Kızlar suyunuz gelmeden önce bebek de hareket kasılma vs oluyır mu yoksa anlamadan mı oluyor. Benim aşağı baskı yaparken canım çok yanıyor sert hareketleri veya kasılma olurken Taş kesiliyorum yoksa öyle zaöan da mı geliyor. Yaşayan var mı??
Merveonay Buseatlas valla gece yatağa yattım ekstra bir hareketi birşeyi yoktu tam içim geçecekmişki suyumun patladığını hissettim içimde bi baktım geliyor durmadan sonrası hastane zaten ama kısaca bende ekstra birşey olmadı canım rutin her gün nasılsak öyleydik 🤷🏻♀️
Emedko Buseatlas hareket vs olmadı bende cnm gece uyurken tuvalete kalmıştım. Bir anda suyum geldi hiç beklemezken ansızın.
Smyy06 Buseatlas aksam ustu esim isten geldikten sonra oturmus konusuyorduk pit diye bir ses geldi once sonrasinda suyum geldi once biraz sizdi banyoya kostum bayagi akmaya basladi 1 gun surdu gelisi. Tabi su gelince hemen hastaneye gittik yatis yapildi enfeksiyon olmasin diye sancim filan yoktu ama. Su gelmeden oncede her zamanki gibiydim hicbir belirti yoktu sanci hareket kasilma filan. Beklemiyorudm hatta cok sasirmistim
Zeynosunannesii Buseatlas yok benim uykunun arasında geldi su kasılma falan bişey hissetmedim islaklikla uyandim
syhnbebek Merveonay ne kadar sürede hastaneye gittiniz su gelince hemen açıklık oluyor mu yani doğum başlamış oluyor mı
Smyy06 syhnbebek su gelince doktoru aradik hemen hastaneye gelmemizi soyledi dogum baslamamis olsa bile enfeksiyon riskinr karsi yatisi yapiyorlar. Benim sancim ve acikligim yoktu henuz dogum baslamamisti. 19 saat sonrasinda suni sanci destegiyle dogum yaptim ama cok zor bir dogumum olmadi cok sukur
syhnbebek Smyy06 anladım teşekkür ederim Allah bebeğinizi size bağışlasın 🥰 suni sancı ve 19 saat düşününce çok uzun gelıyor ama Allah yardım edıyor demekki
Smyy06 syhnbebek amin hepimizin cocugunu insallah. 19 saat sanci cekmedim baktilar sancim yok suni sanci verdiler sonradan basladi sancim ben surekli dualar ayetler okudum Allahim kolaylastir diye birde plates topunda egzersiz yaptim hep onlarinda etkisi oldu bence
Zeynosunannesii Melike-61 azar azar geldi benim suyum yok idrarla karistirmak imkansız ya Su kesmeyen bişey idrar zaten kokusundan anlaşılır 😁
Smyy06 Melike-61 hayir idrarla karistirmazsiniz belli oluyor zaten su oldugu surekli geliyor durmadan
Smyy06 Melike-61 ilk basta otururken suyum patladi cok az geldi hemen dusa kostum birden bosaldi depend taktim hastaneye gittik orda da hasta bezi taktilar sik sik degistirmek zorunda kaliyordum hic durmadan geliyordu doguma kadar 19 saat surdu o kadar su olduguna bende sasirdim bir sure sonra kesilir saniyordum ama oyle olmadi
Aylin_16 Buseatlas herkesin aynı olmaz ama su geliyorsa doktora bi görünmek lazım bir de öyle bebek sertleşir toplanıyorsa kasılmalara yardımcı oluyor demekki doğum yakın
Lavina Buseatlas her doğum farklı başlıyor benim sancım evde başlamıştı çoçuk aşağa baskı yapıyordu ıkınma isteği gibi baya böyle sürdü sonra nişanım geldi 7 hasteneye gitim 9 gibi suyum geldi 9 45 bebeğim doğmuştu yani suyumun gelmesiyle yarım saat oldu olmadı doğdu sancılarım şidetlenmişti ama suyum gelincede bişey değişmedi aynı sancılarım devam eti şu an ikiye hamileyim yarın don gün dün akşamdan beri biraz sancım oluyor normal bekliyorum yarına kadar gelmese hasteneye gecerim hayırlısyla gelir inşallah