Zeynepkaman Hamişler günde ne kadar çay kahve tüketiyorsunuz ? Dikkat edeniniz var mı? Ben ilk 3 ay hiç içemedim şimdi canım çok istiyor çayı 3 bardak , kahveyi de 1 bardak tüketiyorum 🥲🥲🤰🏻
kahvesever__ Zeynepkaman hiç içmiyorum kahve çayı da hafta sonu kahvaltıda bir bardak içersem o yoksa o da yok
asel35ece Zeynepkaman normalde de çay seven biri değildim son 1 aydır toplasan 5 10 bardak olmamıştır içtiğim öncesinde de çok farklı değildi durum. Ama Türk kahvesini çok seviyorum ve gün aşırı 1 fincan içiyorum bazen üst üste her gün içtiğim de oluyo ama fazlasını içmiyorum 1 fincan yeterli
Limonzeytin Zeynepkaman Türk kahvesi günde bi fincan, çayıda ufak bardakta kahvaltıda 1 tane içiyorum 😊
gizeMutlu Ben günde bir fincan Türk kahvesi ve oldukça açık çay içiyorum 4 bardak kadar doktorumda öyle söylemişti hiçte bir şey olmadı şimdiye kadar şükür ama içmemek en mantıklısı galiba ben dayanamıyorum 😌
Zeynepkaman gizeMutlu hele ben hiç dayanamıyorum 🥲 bazen canım asitli içecekler de istiyor dayanamayıp ondan da içiyorum
UmutsuzPolyanna 23 yıllık ömrümde toplasan 23 bardak çay içmemişimdir sevmiyorum, kahve de ayda 1 veya 2 anca içerim yani ben genel sıcak içecek sevmiyorum 😅 Zeynepkaman
Zeynepkaman UmutsuzPolyanna gebelik dönemi boyunca bu süper bisey ben içtikçe vicdan yapıyorum bebeğime zarar verecek hiçbir şeyi tüketmek istemem ama canım istiyor işte 🥲
Hunilininbirii Çayla aram yok pazar kahvaltısında 1 bardak kahveyide günde 1 yada 2 fincan içiyorum bağımlısıyım resmen 🤤
Zeynepkaman Hunilininbirii keske bunla bitse kafein maalesef çikolata Abur cuburlarda da var …. Güzel olan şeyler zararlı ne yazıkki 😥
elmaliiturtaa Zeynepkaman kahveyi hafta bir kez içiyorum zor tutuyorum ama kendimi içmemek için😬 çayı her gün içiyorum çünkü içmediğimde başım ağrıyo en az 1 en fazla 3 bardak🤭
GriMavi Zeynepkaman sadece kahvaltıda çay içerim3-4 bardak. Okadar Kahve zaten sevmem o yüzden kahve sıfır
gizeMutlu Zeynepkaman benimde canım çok asitli içecek istediğinde sade soda içiyorum mecbur magnezyum açısındanda destekli azcık içersen hem bir şey olmaz 🙅♀️ 🤰🏻😌sende mi erkek bebek bekliyorsun ben gibi ☺️🙏🏻
seon90 Zeynepkaman çay hiç içmem haftada bir belki içerim ama kahveyi çok severim günde iki fincan içerim oğluma hamileykende içmiştim şimdi ikinciyw hamileyim içiyorum