Aslihan4532 Kızlar 15 haftalıkken doktorum kız dedi. Kesin mı yoksa ihtimal mı diye sordum kıza benziyor dedi yüzde 51 falan dedi sizce değişir mı ☺
Yenianneyimmm Aslihan4532 canım bende 16 haftalığım ama henüz öğrenemedim 4 gün sonraya randevum var inşallah öğreneceğiz 😇
EsenPelin Aslihan4532 14 te kıza benzıyor 16 da kesın bellı olur dedi 17 de erkek sesi . Erkek suann😂
Mnlya Erkek annesıyım bende 12+4de ogremdım sordum yuzde yuz ıhtımal dedı ben anlamıyorum 50 60 ihtımal veren doktorlara ya doktorlar tecrubesız yada gostermez bebek bişi demezsın 🙄😀
MlkArsln 16 haftalik hamileyim 12. haftamda doktor erkege benziyor demisti 14.haftada erkek dedi sanirim degismez artik erkek bekliyoruz 🤗
Seydagunaydin 15+5im benimde 14 haftada %90 erkek dedi bgun yine gidicem o haftada dogruluk payi yüksek mi acaba değişir mi sizce ?
Suleberkan Ben 13+1 de gittim direk erkeğe benziyor dedi sonra ardından hemen bacak arasını açtı yüzde yüz erkek dedi 😍
Sulemrahkuzey 14+6 yım bende 12 haftalıkken erkek dedi 13de de erkek gibi dedi tabi pipiyi tam göremedik 7 Eylül’de 16 haftanın içinde olucam bakalım o zaman ne diyecek ama Şubat ayı erkek ayı 😄😄
Busra16 Aslihan4532 Aslihan4532 bende daha öğrenemedim haftaya cuma randevum hayırlısı inşallah sağlıklı evlatlarımız olsun 💕☺️
Gamze58 17 haftadayım ilk haftalarda erkek dedi ama son 2 kontrolde kız dedi ama anneler hissediyor ben ilk günden beri hissediyodum kız olduğunu 😂
Gamze28 Doktorum 16 hafta olmadan asla soylemem dedi 16. Haftada tatılde olucaz lutfen gorunce soyler mısınız dedik 14+1 de erkek dedi ki biz bile gördük 4D ile sere serpe yatıyordu. Sağlıkla inşallah oğluşum olucak