Busra2835 Benimde gebelikte sivilcem çıkmaya başladı ondan öncesinde adet döneminde 1 2 tane çıkardı hemen geçerdi şimdi gecmiyorda birşeyde sürmek istemiyorum zararlı olur diye
anneyim96 Busra2835 bende istemiyorum ama hamilelikte kullanılabilen illaki bişey vardır yani doğal evde sürecebileceğiz de vardır
Miracinannesi_52 anneyim96 benimde çok oldu sonradan izleri de kaldı ama hiç canımı sıkmıyorum doğum yapınca geçer adet olamayınca oluyor zaten 😌
Elifkaan18 Aynı şekilde benim de oluyor , hamilelikten sonra aynı yerde 13 tane bir den çıktı derin ve iltihaplı çıkıyor dediğiniz gibi geçmiyor da iz gibi duruyor , sebamed yıkama köpüğünü kullanıyorum en azından iltihaplı halinden kurtuldum ::(
Miracinannesi_52 anneyim96 benimde yüzüm çok iltihaplandı canım ilk aylar 4. Aydan sonra iltihabı geçti izleri kaldı 😌
Kimbilir6 anneyim96 benim de ilk 3 aylık dönemimde çıktı doktorumla görüştüm cildiyeye yönlerdirdi oda( Cleocin ./' 1 ) ilacı verdi kullandım faydasını gördüm
Htcerdogn anneyim96 valla şimdiye kadar hiiç çıkmazdı hamile kaldığım an çıkmaya başladı ve baş edemez haldeyim. Şimdi çay ağacı sabunu aldım bide coresatin adında tamamen organik bi krem var onları deniycem