Melek1111 Hacertanju düşünmüyorum zaten ziyaretçi alınmıyor .orda onlarla uğraşamam diye düşünüyorum Eve gelince evde masayı süslerim hediyeliklerimi çikolata ve balonları koyarım hem ziyarete gelenler için güzel bir masa olur hem rahat rahat giyinip resim çekilirim .
Perayl Hacertanju Ne evine de odayı süslemeyi düşünmüyorum ilk başta bebek odası da yapmayacağız zaten ilk Altı ay benim yanımda anne yanında kalacak ondan sonra bakacağız duruma ve ihtiyavs göre. Bir de ona dolap alacağım eşyaların düzenli olsun koyayım diye o kadar
Bendiyebiri Hacertanju valla ben düşünmüyordum ama arkadaşlarım çikolata ve hediyelik yaptırmışlar sağolsunlar. Ablamda küçük bir masa ayarlarız diyor. Resim çekimi yapacağım hastanede onun için belki kullanırız yoksa bana kalsa gerek yok öyle şeylere. Bi çikolata yaptırmayı düşünüyordum bizim ister istemez hastaneye gelenimiz olur biliyorum orda dağıtmak için. Ama arkadaşlar yaptırınca gerek kalmadı. Ekstra masrafa giremezdim valla ben. Zaten herşey o kadar pahalı ki tükendik resmen birde doğum parası sonrası Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Merveonay Hacertanju hastane odası sadece kapı süsüm olacak o kadar ziyaretçide olmuyor zaten ki sezaryen olucam kendi derdim başımdan aşacak bide süsle püsle uğraşamam valla 😂
Tunahan_rumeysa16 Ben evi yani odamı süslemeyi düşünüyorum hastanede çok yatmıyorsun kimsede kovitten dolayı gelen giden olmuyor ev daha iyi olur diye düşündüm
Villanelle Hastane odasının tamamını süslemeyeceğim ama kapıya süs yaptım. Onu asacağım. Öyle çikolata, şerbet, balon vs yapmayacağım