Melikegencl Kızlar misafirlikteydim ekmek arası kokoreç yedim bilmiyordum yenmemesi gerektiğini şuan midem yanıyor ve bulanıyor gibi ama çocuğum hareket ediyor sıkıntı yok ilk defa yedim zaten sizce birşey olur mu 31 haftalık hamileyim
user124578 Melikegencl korkma canım haftan ilerlemiş zaten ki ilk 3 ayda ciğerde yedim ben birşey olmadı bir defa yemeyle hemen birşey olmaz Allah ın izniyle
KBTd Melikegencl 12 ya da 13.haftalarda canım çok istemişti ve 2 tane tam yemiştim 🤭 doktorum bana çiğ et dışında hiçbir şey yasaklamamıştı sakatatlarla ilgili ayrıca bir şey dememişti hala daha demiyor yani bir de temiz ve pişmiş olduğundan eminsek sorun olmaz diye düşünüyorum
Rum-1 Melikegencl doktoruma sormuştum ben kokoreçi güzel piştiği güvendiğin bi yerden yiyebilirsin demişti canım korkma
Melikegencl Aysimam61 kıyamam ya :( valla ben ağzıma sürmedim hayatım boyunca ilk defa yedim neden böyle bişey yaptım bilmiyorum 🤦♀️🤦♀️
Aysimam61 Melikegencl çok iyi yapmışsın afiyet olsun ben temiz yapanı bulsam yicem 16 hastalığım bir kereden bir sey olmaz 😊