aysnrsvs Cnsgkc bakarsınız alttan bir tane de askılı çıtçıtlı yada üstüne ince bir yelek takarsiniz yada minik olucak muslin yada penye battaniyeye satarsınız yaşadığınız şehir de önemli sıcak mi olur soğuk mu siz daha iyi bilirsiniz 😉
dml33 Cnsgkc bn yazın kullanmadm onu kisin giydiriodm üstüne sweat altına tayt 😅tek onu giydirip altına pijama giydirende var yatarken
dml33 Cnsgkc öyle oluyo zaten hemen isilik oluolar sıcak olunca hassaslar belli ediolar terlediklerini😅
Bbcln2913 Cnsgkc hiç kendine dert etme iki tane üst üste de giydirdiğim oldu zıbınların yetmediği de oldu kıyafet sürekli kullanılıyor ağustos da doğum yaptım uzun da giydi kısa da
Cnsgkc aysnrsvs İzmirdeyim sıcak olur gibi o zaman tek giydirip akşamlar ince yelek giydiririm sağolun🥰
aysnrsvs Cnsgkc sıcak olur canım bende İzmirdeyim 😉 ilk 1 ay uzun kollu sonra kısa kollu giyer bebisler bence
dml33 Cnsgkc aynen 1 ay 40 güne geçerler bnde mersindeym ilk kizimda 40 gün sonra elbise salopet zibina gecmistk😀
Cnsgkc dml33 Mersin sıcağı İzmir’den beterTarsusa yazın gitmiştim de 😁 Sandalet giymiştim asfalt ayağımı yakmıştı soğuk su döke döke otele geri dönmüştüm 😁
Almisinkardesi Cnsgkc canım bunun altına çıtçıtlı olmayan beyaz iç zıbınlardan giydireceksin üstünw bunu giyecek