Serapa Merhaba baby shower yapmayı istiyorum. Evde yapayım dedim fakat Covid nedeniyle cafede yapmayı düşündüm. Cafede yapınca pasta vs biz ödüyoruz içecekleri gelenler mi ödüyor yoksa tüm masraflar bize mi ait oluyor? Daha önce yapanlar nasıl ayarlaşmıştınız :)
Ormanmeyveli Serapa Yani normal davetlerde misafirler hesap ödemiyor ama çevreniz ve şartlarınız nasıl bilemedim
Nazlimom Serapa genelde size ait olur bende cinsiyet partisi için cafeleri aramıştım fiyat vs vermişlerdi misafirlerin gelipte yiyip içtiklerini ödemesi biraz garip olur bence misafir sonucta😅
AysunUgur Serapa benim bildiğim baby showeri çevre organize ediyor canım, benim tanıdıklarıma hep o şekilde yapıldı, inşallah haftaya benim de baby showerim olacak fakat arkadaşlarım herşeyi organize edip ayarladı, bana sadece beyaz giy gel dediler 😅 🤷🏻♀️
Duha35 Ben yapmadım ama yapanlara gittim. Herşey düzenleyen kişiye ait diye biliyorum. Yani benim gittiklerim öyleydi.
gul06_ Serapa gelenlerin ödemesi sacma olur bence sonucta onlari siz cagiriyorsunuz. Bir cafeyle anlasip menu ve icecek belirleyip kisi sayisi verip ona gore anlasip ödemeyi yapabilirsiniz 🤣 hic yapmadim ama bu sekilde oluyordur bir arkadsmn sevgilisi evlenme teklif etmisti bu sekilde anlasmis 😊
Kubra_kocbug Serapa misafir hesap ödemez cafelerle anlaşma yapıp kişi sayısı vermeniz ve ona göre anlaşma yapıp fiyat almanız sizin için daha uygun olur yoksa yüksek fiyat verip kandırıyorlar siz kimin ne içtiğini takip edemezsiniz sınırlı sayıda içiçek felan olması lazım yoksa fiyatta geciriyorlar uyanık işletmeler 😀
Melek1111 Serapa siz plan ve düzenleme yapıp davet ettiğiniz için hesabı da siz ödüyorsunuz.Çok ayıp olur kendi partinizde onların ödemesini beklemek
Merveonay Serapa yok artık hem insanları davet edip hemde hesap mı ödeyeceksin 😂😂😂 ne yapacaksan herşey senin kesenden olur canım kim ne yedi içti ödedi olmaz 🙅♀️