irem_ekmekci55 Kizlar doğuma 90 gün kaldı, saçımı boyatmak istiyorum. Arastirmama göre ilk 3 boyatilmamasi gerektigi yazıyor sadece. Boyatan var mı acaba
Sekerimmm irem_ekmekci55 bnde 32 haftalik oldum dip boya degil ama paket atilcak cok akti çünkü cesaret edemiyorum yaa istiyorum ama
Kubrayldrm irem_ekmekci55 benim doktorum normalde çok rahat bir insan mümkün olduğunca herşeye izin verir hamileliği hastalık gibi yaşama nasıl yaşıyorsan öyle devam et diyen birisi ama boyatmayı sorduğumda asla istemedi. Doğal toprak boyalar kullanabilirsin dedi ama onlarda da ton yok bilşyorsunuz ki ombre hayal oldu yanş artık doğumdan sonra inşallah 🙏
Bebegimmm_1234 Ben doktora sordum boyatabilirsin dedi ve boyattim doktorunuza sorun öyle boyayın bnce
irem_ekmekci55 Kubrayldrm anladimmm üzdü şuan beni 🙁 insan değişiklik istiyor bu süreçte Bi bunalmislik oluyor maalesef. Neyse beklesin o zamann
Sardunya_pencereonu Bitkisel boya ile boyattım evet izin vermeyen doktorlar gibi izin veren doktorlarda var ilk 3 ay önerilmiyor ama sonrasında sorun olmaz deniyor güvendiğiniz bir kuafördende destek alabilirsiniz.
Buseyllzr irem_ekmekci55 bende 7.ayima girmek üzereyim dibim yarıya geldi 3.aydan itibaren boyatabilirsin sadece çok solumamaya çalış yeterli dedi hala boyatmadim ama doğuma 1 ay kala dış çekim için boyatacagim. Zaten ben anlamıyorum kullandığımız sampuanlarda duş jellerinde makyaj ürünlerinde de çok fazla kimyasal var ama saç boyayinca kötü anne ilan ediyor millet 🤷