btlbsr Sinemozhaann bende de olmuştu. Doktor hamileliğin sürecinde karın ağtısı yaşabilirsin normal demişti bana. Gebeliğinde belirtilerinden birisi karın ağrısıymış. Endişe etme bence. Bi sonraki gidişince için rahat etsin diye yine de sorarsın doktoruna hayırlı sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah
Ay0694 Sinemozhaann benim de oluyordu bence tedirgin olmayın şiddetli olmadıkça kendinizi bu haftalarda çok dinlemeyin🙏İyi düşün canım🙏
Acemi_annee1 Sinemozhaann gebeligin ilk başlarında rahminiz kalinlasiyo ve bebek yerleşmeye tutunmaya çalışıyor o yüzden agri olması normal bi durummus. Bende yaşamıştım ilk zamanlar o şekilde oluyor daha sonra azalıyor merak etmeyin
Tubabasik Evet kendinizi dinlemeyin olur ağrı adet gibi problem değil bende de oldu lekelenmeler kanamalar da oldu.
Melike2507 Merhaba kızlar birşey soracağım son 3 gündür kasiklarimla rahim üzerinde sanki kalp atıyor kalp atışı hissi kasıkta 10 saniye suruyo 5 dakika da bir yeniliyor neyden olur yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim