edis22 Hanimlar tetanoz asisi olupda hasta olan varmi? Ben 2 gun gecti kolumu kaldiramiyorum. Atesim var sanki grip gibi. Dudagim ucukladi ve cok halsizim😑
cilem01 edis22 bende ilk gebeliğimde olmuştum halsiz düşmüştüm kolum da çok agrımıştı . Şimdi ikinci gebeliğim vurulmadım , korkuyorum 😕 ama kaçış yok mecbur
ayseguuuLLL_ edis22 bende 2 hafta oldum 2 doz ta önümüzde ki ay 4 5 gün ağrıyo normaldir geçmiş olsun
SeS2019 edis22 15 gün boyunca ateşler içinde yandım eklem agrılarım halsizligim kusmalarım baş dönemesi . Covid oldum sandım ama defalarca test verdim negatif tetanoz aşısı ters etki gösterdi ve hiç hastanede bakmadı gebe oldıgum için en son özel bir hastaneye gittim kavga dövüş zorla serum takıldı iki tane ama tabi o kadar agırdım ki asla fayda etmedi
edis22 Nurcanatmaca asi yapildigi yerinizde siskinlik varmiydi acaba. Benimki sanki sismis gibi asinin yeri
Afrasmom edis22 evet bende de tetanoz olduktan 2 gün sonra kol ağrısı baş dönmesi halsizlik gibi etkileri oldu. Hamilelikten dedim ama sonra asi olabilir diye düşündüm.
Rum-1 edis22 parol içebilirsiniz ateşiniz çok yükselirse. 3 kere acile gittim gebr olduğumuz için bişey yapmıyolar parol iç diyip yolluyolar
edis22 Rum-1 evet aile hekimide dedi parol ic diye agrin olursa. Bakim yarin iyilesmezsem bitane icerim
Yonca54 Bende 2 nci aşıyı olmuştum. Nefes darlığı, ateş yüksekliği, halsizlik , grip gibi hal etkiler olmustum. Sağlıocagina gittim böyle şikayetlerim var dedim aşı yapmaz dediler🤣🤣 acile gittim aşıdan sebep olabilir dedi pratisyen doktor 😏😏😏
Rum-1 Yonca54 bana da tüm doktorlar aşı yapmaz dedi ama bazı bünyelerde ters tepki yapabiliyo demekki bende hatta korona oldum sandım meğersem aşı tepki vermiş 2. Yi nasıl olucam bilmiyorum valla