Deletedmom_10 Fasulyeninannesi1 Petrolatum kısaca petrol jeli bir türevine parafin ( bunu içeren bebek yagı vazelin gbi şeyleride kullanmamalıyız ) Bebek bezinin bant kısmında sızdırmaz kısmında ve desenli kısmında bulunur . Ne kadar az desen az renk o kadar iyi sleepy nin yenı çıkanlarında pakette bebek görseli dahil resim yok bezlerde de desen cok yok bundan etkılendım acıkcası. Birde yogun bakımda cogu bezi denedim bebeklerde biraz da ondan
girayveannesi oblomov oğlum 2 aylık doğduğundan beri sebamed ürünleri kullanıyorum çok memnunum. Islak mendil sleepy pişik kremi sudocream ve bepanthol bunlari dönüşümlü kullanıyorum
oblomov girayveannesi Teşekkür ederim önerileriniz için 🧡 pişik kremi kullandığınız iki ürün arasında hangisi daha başarılı sizce
Bsranurr oblomov sudocrom bebek bakım ve pişik kremini çevremde çok kullanan memnun kalan anne çok var ben de ondan almayı düşünüyorum
ada58 bebeğimin tüm vücut bakım ürünleri, şampuan ve kozmetiğini mustella ;bez , ıslak mendil prima , biberon emzik philips avent alacağım bi kaç tane de gazlı olursa diye dr browns biberon.
ay_sef2022 oblomov daha doğumumuza 4 hafta var ama çevremde pişik için sudocrem kullananlar çok memnun oldugunu soyluyor almayı düşünüyorum bende
Portakalkabugu1453 Deletedmom_10 tesekkür ederim saolun insanları çok takmayın siyaha siyah dediğinizde bile hayır o beyaz diyecek insanlar var..😂
Ssultannnnn oblomov 1 numara aldim sonucta bebisde kucuk tam olmasi onemli bence buyuk almanin bi anlami yok zaten az aldim sonucta cildine iyi gelecek mi rahat olacak mi bilemiyorum duruma gore daha fazla alirim yada bi buyugune bakarim diye düşünüyorum duruma gore