oblomov Bebeğiniz için kullanıp memnun kaldığınız veya içeriği temiz olan göz yakmayan şampuan, ıslak mendil, pişik kremi, vücut losyonu gibi ürünleri paylaşabilir misiniz lütfen 🌸🧡
PrensS_annesi oblomov şampuan sabun ve bebek yağı Dalin kullanıyorum. İkinci bebeğim içinde aynı marka tercih ettim. Islak mendil Molfix ve baby turco memnunum. Pişik kremi de Bepanthol bize iyi gelemedi arko krem Muslera dan memenunum.
panpancabo oblomov ben mudendisinoglu sayfasını detaylıca inceledim. İçerik olarak en temiz bakım ürünlerinden birisi mustela. Ben onu tercih ettim, henüz doğurmadığım için kullanmadık ams trendyoldaki yorumlara bakabilirsiniz. En çok satan ürünler. Bebek bezi ve ıslak mendil baby turco tercih ettim. İçeriği de temiz, fiyatı da çok uygun. Bakım seti olarak wee baby bakım seti tercih ettim.😊
EryaCa oblomov Şampuan mustela ıslak mendil de Sleepy kullanıyorum hem içeriği temiz hem memnun kaldığım ürünler
Momoztkn oblomov mustelanın ürünlerini çok söylüyolar fiyat olarak biraz yüksek ama set halinde trendyolda var
NaimeYilmaz HappyMom tarafından hazırlanan bebeğinizin kişisel bakım ürünlerinde en favorilere de göz atabilirsiniz.💫 https://ty.gl/27omy0732z
oblomov PrensS_annesi dalin herhangi bir göz yakması yaptı mı sizde acaba bir kaç kişiden göz yaktığını duymuştum ama
oblomov panpancabo muhendisinoğlu sayfasını inceledim evet mustela diğer ürünlere göre daha temiz içerikli gibi ama şampuanı göz yakıyor diye bir kaç yorum okumuştum tekrar inceleyeceğim 🌸 Yorumunuz için ayrıca çok teşekkür ederim 🧡
Deletedmom_10 Mustela şampuan krem göğüs ucu kremi Sleepy natural bez ( prima petrol ürünü içeriyor kesinlikle önermem burada kullananları görünce üzülüyorum ) en masum bez sleepy natural helal sertifikası da var . Unibaby yenidoğan ıslak mendıl Bebek yagı kullanmanızı tavsiye etmem ( bebek hemşiresiyim her bezi ıslak mendili , cogu şampuanı kullandım bizzat bebeklerde deneyimledim )
oblomov Deletedmom_10 Yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle, bebek yağı kullanımını neden önermiyorsunuz acaba öğrenebilir miyim
Estrella Deletedmom_10 ben de bir bebek hemşiresi tavsiyesiyle bebek yağı değil de losyonu aldım doğal içerikli e
Fasulyeninannesi1 Deletedmom_10 petrol urunu derken ne iceriyor aydinlatabilir misiniz lutfen hep prima aldim ben🤔
Merv_cnl oblomov merhaba kızım 3 yaşında hiç öyle bir sıkıntı olmadı ikinci bebeğim de doğmak üzere yine aynı şampuanı aldım.
gul06_ oblomov benim bildigim gözenekleri tikiyormus bu yuzden önerilmiyor bende almadim. Losyon aldim
Deletedmom_10 oblomov bebek yağları petrolden elde edilen bir yağdır ve bebeğin cildinin nefes almasını engeller bunun en iyi alternatifi saf zeytinyağı ya da badem yağı hatta Hindistan cevizi yagı bile kullanabilirsiniz . Uzun vadede bebek yagı tüylenme artısı da yapıyor bebekte
oblomov byzogrtmn Hangi markaya güveneceğimizi de şaşırdık içeriği temiz denilen marka başka bir tarihte içeriği değişmiş olabiliyor çok zor bir mesele sanırım bu içerik mevzusu 😑 umarım bebişlerimiz için en temizini bulabiliriz 🙏🌸
oblomov Momoztkn Evet fiyat olarak bir tık yüksek karar verildiği takdirde set almak dediğiniz gibi daha mantıklı 🙏
Elfs oblomov minoris şampuan, vücut losyonu minoris,ıncıa pişik kremi almayı düşünüyorum. Mustelanın içeriği temiz değil. Mühendisoğlunun da içerik olarak temiz olmayan ürünlere temiz dediğini gördüm. Prema ve onun anneliği diye bir hanımefendi var o içeriği temiz ürünler paylaşıyor bir bakın isterseniz.
byzogrtmn oblomov insallah ben de o yüzden yazmak istedim herkesin kendi tercihi tabi ama minoris geldi bana en temizi
oblomov Elfs şampuan köpük olanı mı yoksa normalini mi tercih ettiniz peki önerdiğiniz sayfayı da kesinlikle inceleyeceğim çok teşekkür ederim 🥰
gul06_ oblomov Bakim ürünlerini mustela aldim Eczaneden kaziklanarak 😭🤣 bez sleepy islak mendil unibaby 😍