Ceviz Happymom uygulamasını mı açıyorum Trendyol uygulamasını gerçekten anlamıyorum açar açmaz trendyol reklamı çıkıyor amaç nedir acaba ???? Ben zaten Trendyola girip bakmak istesem gider trendyola girerim Happymom uygulamasına değil
Yesimmm93 Ceviz bende cook sıkıldım gece eşim uyurken yatakta falan bakıyım dıye acıyırum reklam sesını nasıl kapatıcagımı sasırıyorum 😡
Dyg34 Ceviz aynen bende kızıp çıktıgım çok oluyor durmadan reklam birde aynı reklam 100 kere çıkıyor tamam para kazanıyorsunuz anladıkta bu kadar da olmaz ki
Dml1234 Ceviz ben çözümü buldum 😂 telefonun ana ekran tuşuna basıp uygulamadan çıkıp hemen geri giriyorum izlemek zorunda kalmıyorum😂
Ceviz Dml1234 bende denedim tekrar çıkıyor hatta reklam cıkınca komple kapatıyorım açar açmaz aynı reklam devam ediyor çok sinir bozucu Bazıları da videolu gece gece sesini kapatacağım diye panikliyorum yanii
Dml1234 Meryem34 4 5 sn izletmeden geçmiyor genelde ben çarpıya basmaya üşenirim tuşa basıp çıkmak daha kolay geliyor😂
Dml1234 Ceviz bende hiç devam etmedi canım çıkınca kapanıyo. Bi ara deli gibi lc wakiki reklamı vardı şimdi trendyol