Eslemim34 54 kiloyum ben ve bebeğim kilo alması içim yulaf ezmesi aldım bugün Burda görmştm içime muz süt tarçın falan ekledim ama tadı kötü bi süre ben ona baktım o bana baktı yani😒 ve o kazandı yiyemicem sizce nasıl yapmalıyım başka neler kilo aldırır?☹️
Mysaa Eslemim34 canım pişirmeden sut muz içine fındık kuru kayısı felan at öyle daha güzel yersin ya da yoğurtla yiyen var bu şekilde yogurtla dene tarcın biraz ya da kakao kullan . Birde tost yapabilirsin o da güzel oluyor 1 yumurta içine 1 kaşık yoğurt 2kasık yulaf peynir zeytin koy cırp tost makinesinde de yağlı kağıt sererek yap güzel oluyor 😊
Kb_plt Süt yumurta reçel falan ye bende bebek için yulaf ezmesi aldım ama yiyemedim yanında muz yedim bir kaşık ondan aldım bir ısırık muzdan anca öyle yatıştırdım.
Svmbhc Eslemim34 Bol bol kasar ye kivi muz yogurt sut portakal suyu ve ceviz cok guzel kilo aldiriyor
linsmea Eslemim34 canım onu güzelce pişirmen lazım sütte. Böyle baya lapa bi hale geliyor sonra üzerine bal kakao katıp karıştır. Puding gibi oluyo. Hindistan cevizi muz evdeki meyvelerle süsle. O zaman lezzetli oluyo tam pişmemiş yulaftan daha kötüsü yok benim için 😓 Yulaf tost var mesela yada yumurtanın içine bir iki kaşık yulaf koy maydonoz peynir karıştır yağda pişir. O da çok doyurucu oluyor.
mervegly_7 Eslemim34 instgramda cansunundiyeti diye bir sayfa var çok güzel yulaflı tarifler yapıyo ben yulafı onun sayesinde sevdim bir gözat istersen ☺️
esrashnn Eslemim34 tarifi nasıl yaptınız bilmiyorum ama ben aynı malzemeleri blendardan geçiriyorum aynı muzlu milkshake gibi oluyor tadı normalde yulaf ezmesini sevmem ama o şekilde sadece muz ve süt tadı geliyo bana daha hoş içmesi 👍🏼