ozgese-s 16.gün bitti kanamam çok yoğun içerde kanama alanı varmış doktor kürtaj olabilirsin geçmezse dedi başına gelen var mı sizin sezeryan sonrası kanamanız kaç günde kesildi çok moralim bozuk 😔
elftrndmrci ozgese-s 42 gün sürdü hemde ilk 1 ay baya baya yoğundu. Nedne öyle dediki acaba, çok geçmiş olsun
Zhrafath ozgese-s Aralıkta dogum yaptım lohusalıgımın 20.günü falan kanamam kesildi Şubatın 14.nde bi başladı ilk lekelenme olarak 1 ay oldu yeni btti sayılır dr.gttim normal bu rahim kendini toparlıyo dedi. Ultrasonla baktı hiçbir sorun yok dedi.
ozgese-s UmutsuzPolyanna Benim daha 16 gün oldu sezeryan olalı ama doktorum kesilmesi lazımdı dedi 🤷♀️
DerinMavii ozgese-s kesilmesi lazım mı nasıl yani benimde 40 gün falan sürdü bir hafta sonra regl oldum aşırı yoğun kanamam oldu bayilcaktim buda normal denildi size niye oylr bişey dediler ki
UmutsuzPolyanna ozgese-s bebim Dr giç öyle bir şey demesi yada benim az az olduğu için bi şey dememiş olabilir belki de
ozgese-s DerinMavii Bu kadar yoğun olmaması lazım dedi ilaç verdi kullandım gene geçmedi anlamadım bende ya
ozgese-s Zhrafath ultrasonla baktığın da kanama alanı çıktı benim kürtaj olabilirsin dediler korkuyorum sütüm kesilir diye 😩