balbebek412 ozgebebek ben doktoruma sormustum bana ihlamur ve nane limon tuketebilirsin demisti. Ama cok degil 1 kupa ic bence. Ben iciyorum cok sukur bi sorun olmadi.
Mysaa ozgebebek genel de bitki çayları zararlı canım ama ıhlamurdan emin değilim de birkaç yerde erken dogumu tetikler diye okumuştum yinede dokturunuza sormakta fayda var o size ne kadar veya nasıl tuketmeniz gerektiğini söyler
Zeynepppdyg ozgebebek gebeliğimn başından beri her akşam içiyorum doktorum abartmadığın sürece içebilirsn demişti beni rahatlatıyor daha rahat uyuyorum boğazlarımada iyi geliyr
S1eda2 ozgebebek hamileliğimin başında doktoruma bitki çayı ne tüketebilirim dedim taZe ıhlamur ve kuşburnu dedi sen Yinede doktoruna sor bence farklılık gösterebilir
Yanne ozgebebek hamileliğimin ilk zamanları çok ağır griptim ve 1 hafta boyunca hergün içtim tabi zararı varmı yokmy bilmeden. Sonradan öğrendim bişey olmadı ama şimdilerde korkudan içemiyorum. Aslında doktorlar zararlı demiyor ama
Seyma_ck ozgebebek ben gebeliğin başlarında çok hastalandım o zaman doktoruma sormuştum içebilirsin sorun olmaz demişti hatta bulantılarım geçmiyordu zencefil çayı da iyi gelir iç demişti ama kendim yapıyorum tabiki sallama değil ve abartmadan