Birgul 2_prens_annesi3363 gebelik var hayırlı olsun ama çok yeni daha belli☺️ Benimde 4 gün kala 12 çıkmıştı, 2 gün sonra ki artışa bakın sağlıklı artıyor mu diye
ezgiguzel- 2_prens_annesi3363 5 in yukarısı gebelik zaten tebrik ederim daha yeni olduğu için böyle çıkmış, 48 saat de bir 2 katına çıkıyor değer 2 gün sonra bir daha kan ver, nasıl gidiyor bi bak hayırlı olsun☺
Srdm 2_prens_annesi3363 hamilesin canım 2 günde bir tekrarla canım testi sağlıklı yükseliş oluyor mu diye 😊
Nurcumm Merhaba , aynısı benimde başıma gelmişti ama çok çok erken fark edilmiş inşallah hamilesinizdir ama şu an çok erken. 2 gün sonra bi test daha verin artış olacak mı bakın
Nurcumm Benim 11.28 gelmişti 2 gün sonra gittim değerim bir anda 0.05 e düştü her kadının başına gelen kimyasal gebeliği ben fark etmişim sadece normalde 2 şer katı kadar günlük artması gerekiyor
Aysekdrt 2_prens_annesi3363 benim de beş gün var ama kaset teste çıkmadı. Sizi tebrik ediyorum hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. ❤️
2_prens_annesi3363 Aysekdrt inşallah seninde vardır canm benim 2 gün önce kanda bile çıkmadı bugün çıktı dollenmyww bağlı demekki aniden yükselebilir değerler
Asiyearslan 2_prens_annesi3363 hayırlı olsun hamilesin 🤰 değer yavaş yavaş yükselecek daha çok yeni 🥰
Nehir-Poyraz 2_prens_annesi3363 pozitif canım çok yeni daha hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Kb_plt 2_prens_annesi3363 bende 17.89 la başladım daha sonra 133 /356 /derken en son 2699 oldu ve netleşti aslında 133 te net dediler sonra kafın doğuma yönlendirdiler.