Sevgi-clk Tucicup bizde 26+5olduk bi kaç gün varmış aramızda bizde bi 36,37leri görseydik hayırlısı ile 😂 zman geçmiyor
Ozlm0916 Merv_cnl bizimki utangaç yüzünü kac aydir göstermiyor 😅😅😅🤣 kime cekti acaba utangacligi bana olmadigi kesin ben arsizimda 🤣🤣🤣
Merv_cnl Ozlm0916 bizde şimdiye kadar iyi gördüm ama iki hafta öncekinde göstermedi son 2 haftamız birde insan iyice meraklanıyor 🤗
busethemom Annekuzusu__06 34. Haftaya girdik yarın kontrolümüz biz de 2 haftada 1 şuan nst de çekiliyor
Senaoztrk Annekuzusu__06 bende 30+4 haftaligim bende yarın oğlumu göreceğim inşallah yüzünü bizde bikere gördük bakalım yarın gorecekmiyiz 😍
Hilalkhrmn417 Anneyimmmmm5 devlet hastanesindeki doktorlar bence grevde özellerin devletle bir işi oldugunu düşünmüyorum.
Suna0991 Annekuzusu__06 of ya benimde devlette randevum vardı yarın onu soracaktım tip bayramı ya yarın 😒 3 hafta oldu bi doktor yok bi grevdeler
Sinem_20 Annekuzusu__06 38+3 yarın son kontrolumuze gidicez inşallah 4 gün sonrada kavuşuyoruz oğlumla💙
SamsonsMom Annekuzusu__06 34. Haftamdayım yarın kızımı görmeye gidicem😍 sancım var dua edin nolur 🙏🏻🥰