Lara35 Yarın 14 Mart tıp bayramı diye 15 ine salı gününe randevu aldım gitmek için 🙈 Bakalım salı günü görücez inşallah Kerem beyi 🥰
Papatyam63 Annekuzusu__06 yarın 38+3 günlük oluyoruz yarın gidip bakicamerak etim en son 35 haftalıkti gitim o zaman 1.700 bakalım yarın nasıl
kuzeymomsss Annekuzusu__06 okuduğum kadarıyla bu haftada genelde saklıyorlarmış kendilerini, inşallah görebiliriz 😕
Irem2veysel Annekuzusu__06 bizde 38 haftalığız yarın gormeye gidecem bakalım bizim kerata ne durumda gelmeye niyeti yok gibi 🤣
Annekuzusu__06 Habibeyilmaztas benimki de iyide hareketleri düzenli değil sanki bende merak ediyorum kilomuzu boyumuzu yüzünü🥰oğluşumun günümüzde yakınmış
Habibeyilmaztas Annekuzusu__06 İnşallah sizin bebeğinizin de sağlığı yerindedir hayırlı haberlerle gelirsiniz 😇
Irem2veysel 123ElifZuhre ben hastaneyi aradjm doktorlarımız calisiyo dediler özel hastne benim gittiğim
Suna0991 Annekuzusu__06 of ya benimde devlette randevum vardı yarın onu soracaktım tip bayramı ya yarın 😒 3 hafta oldu bi doktor yok bi grevdeler