Aselinkooo UmutsuzPolyanna gittin mi Grev falan varmıydı 😄 bende yarın gidicem grev diyorlar bilemedim napsammmm
ayshe54 musayakub ben doktordan geldim bebek önden biraz dedi adete göre 31 haftalık gözüküyorum, 2.300 kg dedi
Sevdanur522 Annekuzusu__06 20+3 olduk yarin detayli ultrasona gidiyoruzzz❤ kizlar özeller acik ama devlete giden varsa gitmesin grevden dolayi kabul etmiiyorlar arayip hastaneyi sorun
Selcanmeral  Kızlar cinsiyet tahmini yaparmısınızz
Elif5561 Annekuzusu__06 bizde bugün gittik bebeğimin kafası aşşadaymış 29+2 yiz 1300 gr 38 cm olmuş bebişim 🤗
Meri3220 Elif5561 aynıyız 29+2 bende yarın gideceğim en son 25. haftada gitmiştim bakalım neler değişmiş 🤗 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
busragunergan Annekuzusu__06 ya bizimki de göstermedi ney şekilde ben de çok merak ediyorum ve göstersin istiyorum 🥺
Cennet-Kokulum Annekuzusu__06 Olsun kuzum almak isterdim ya ilk oğlumda vermişti doktor o kadar da heyecanlıydım bir dahaki sefere inşallah 😇
Tubabasik 21+4 yarın detaylı ultrason var dua edermisiniz bana güzel geçsin iyi olucak diyorum iyi çağırıyorum hayatıma çokk dua ettim.
CemileBG Annekuzusu__06 ben gittim 38+4 3.700 olmuş paşa doğum kanalına girmiş fakat açıklığım yok hiç