Extreme34 Gamze__79 benim de q0 gündür sol kaburgam ne yatabiliyorum,ne oksurebiliyorum çok canım acıyor
Gamzess1 3 gündür aynı Ağrı bende var dün bende böyle bi post açmıştım çoğu kişi yaşıyomuş normal sanırım ama nasıl geçer bilmiyorum bende ayaktayken azalıyor yatınca daha fazla oluyo sizdede öyle mi ?
Gamze__79 Gamzess1 ayaktayken olmuyo fazla sırt üstu yatınca gecıyo bıraz oturunca genelde agrıyo canım
Gamzess1 Gamze__79 ay bende de böyle işte sebebi karnımızın büyümesi sanırım kaburgalar sıkışıyo artık galiba
GulnazYuldasova 32+3 haftalık hamileyim bende bir kaç haftadır aynı sorunu yaşıyorum oturunca daha çok ağrıyor
Gamzess1 Gamze__79 Ben dahaca 18+3 30 küsürlerimi hiç düşünemiyorum hayatımda ilk defa bu kilodayım ondan diye düşünüyorum
Gamzess1 Gamze__79 Ben dahaca 18+3 30 küsürlerimi hiç düşünemiyorum hayatımda ilk defa bu kilodayım ondan diye düşünüyorum
rsiyahkar13 Bende var benim sol tarafım ve bazen şiddetli bir şekilde de geliyor ağrı umarım çabuk geçer 🤲🏼😟
Aylinne Bendede var şuan 37+1 haftalığız ama 32 den beri var bebek artık döndüğü için ayaklarıyla baskı yaptığını söylemişti doktorum ileriki haftalarda ağrı biraz daha artıyor artık sığamıyorlar malum
Seyma_ck Gamze__79 Ben 31.haftadayım bende bayadır var özellikle sol kaburga ve yatınca oluyor daha çok hiç sormadım doktora normaldir diye düşündüm bebek baskı yapıyor diye.Etrafımdakilerin çoğunda da olmuş zaten