Xxz Kızlar salonumda hicbirsey asılı değil yani ne bir saat aldık ne bir tablo . Sadece koltukların var yemek masası duvarlar boş sizce tek bir duvara ne assam ayna mi ,resim mi ,kocaman bir saat mi siz olsanız neyi tercih edersiniz.
Taze_gebe Xxz yemek masasının olduğu yere pastel tonlarda üçlü tablolar olabilir. trendyolda çok uygun fiyata mutlaka vardır. Onun dışında ahşap tasarımlı saatler oluyor şık duruyor o olabilir. Tek başına dev saatler çok şık değil bence artık. Annemde var demode kaldı sanki Veya böyle üçgen şekilli yine ahşaptan dekoratif raflar oluyor asimetrik şekilde duvara asabilirsiniz içine mum ufak bitki resüm vs her şey konuyor dekoratif ürünler diye aratsanız içinden çıkılmaz bi dünya 🤓
Deletedmom7373700 Xxz hiç biri canım 😂 sade çok şık bence benim de öyle hiç bişey yok duvarlarımda boş böyle daha güzel geliyor gözüme başkalarında da görsem beğeniyorum kalabalık geliyor diğer türlü gözüme salon çiçek kullanıyorum o yüzden 3 köşemde de bitkilerim var 😂
Villanelle Ayna derinlik katar olabilir. Ya da tablo ve kenarlarına aplikler olabilir ama saat tercih etmezdim ben olsam