31+1 haftalık hamileyim. Çiğli devlet hastanesinde Mehmet bey doktorum. Şuan memnunum ilgili bir doktor. Ancak doğum konusunda çok bilgim yok.ilk bebeğim ve biraz korkum da var. Acaba içimizde Çiğli Eğitim Araştırmada doğum yapan var mı? Tecrübesini paylaşabilirse çok sevinirim ☺️

SeymaKuzu Ben yaptım 3 sene önce.Diğeri içinde Allah nasip ederse 1 hafta falan kaldı.Ben çok memnundum hastaneden.Özel hastane gibi.Girip sancı çektğin odada doğumun oluyor,o oda bu oda dolaşmıyosun,en sevdgım yanı oydu.Ben ayşegüle gidyodum ilkinde.Bundada ayşegüle gittim fakat sonra değştim nuray hanıma devam ediyorum.Gayet bilgli olgun işini bilen bi doktor.Efam yaptırmıyor insana,baya tecrubesi var.Öneririm kesinlıkle.Biraz sert ama o da olsun ☺️ ilk doğumuma yeter hanım denk gelmşti o da iyiydi yani o kadr bağırmama sesini çıkarmadı 😂

@Esrasena çok teşekkür ederim tecrübeniz için.bende sancı odasında doğum yaptırıp sonra normal odaya aldıklarını o an kim varsa acilde nöbetçi doktor onun doğum yaptırdığını okumuştum.

SeymaKuzu Tabi acilde o an kim varsa o doktor ilglenyor.Ben sancı odamda doğum yaptım,aslında yine kalırdım ordada benim plesanta çıkarken patladı o yuzden başka temiz odaya geçirdiler.Cocugu kucagıma aldım gittim,baska yere götürmüyolar çocgu giydrmek için falan herşey gözünün önünde

Sunayaz servis bölümünde ve acilde yok diye biliyorum.Poliklnklerdeki doktorlar yoktur.Bende çarşmba gidicem acilden girip,40 a gircem çünnkü

@Sunayaz internetten izmir Çiğli eğitim araştırma hekim çalışma listesi derseniz doktorunuzun çalışıp çalışmadığını görebilirsiniz

@Esrasena ay inşallah herşey normal ilerler. Bebeği giydirirsen bir ya da bir kaç kişi girebiliyor mu içeriye peki

SeymaKuzu çok saolun şimdi baktım çalışıyor görünüyor ama grrvde olunca yarın varmı yokmu bilemedim

SeymaKuzu hemşireler giydiriyor,iğnesini yapıyolar topuk izi alıyolar.sonra alıyolar refakatcıyı içeri.İlk sancı çekiceğiniz zamanda falan da oluyor yanınızda biri.Doğum anında çıkartıyorlar

Kızlar bugün çigli araştırmaya giden oldumu ya acaba gırevdeler çarşamba günü gidicem bende merak ettim giden oldumu

@Esrasena çok teşekkürederim verdiğiniz bilgiler için en azından biraz içim rahatladı. İlk olunca herşeyi merak ediyor insan bir de korku var tabi.çok sağolun 🙏

Ersonla 2 randevumdada korona olduguna denk gelmiştim.Bi kerede izinlymş.O olmayınca nuraya gittim hep,zaten polklnğe gitmyorum daha servsten nuray takip ediyor

Mylifebebis hadi ya bu kötü işte zaten aynı dr u ayarlayana kadar 2′haftamı aldı 35 e girdim 37-38 zamanımı gidicem ben aman ya bi bitse şu grev

Esrasena anladim. cok guler yuzlu bi doktr dewlette bolesine sasrdim acikcasi ama isinde nasil tabi onu henuz anliyamadm 🤭

Ersonla valla ne desem yalan olur.Çok tatlı dilli dediğinz gibi güler yüzlü.4 senedir biliyorum,2. Kez gittim.Ha tecrübe derseniz ben nuray derim.Çünkü yaşı yukarda olan insan daha fazla deneyim sahibi oluyor.Beni hiç telaşlandırmıyor mesela,çocgun ne zaman gelceği belli olmaz sen her zamn hazırlıklı ol diyor.Karnına baktgı an herşeyi söyluyor.Ben ilk gebelğmde 3 günde bi çağırıyolardı,nuray beni 10 günde,5 günde bi çağırıyor,efam yaptırmıyo insana.Geçende acilden gitmştim selin hanımla birlkte nöbettrydiler,selinede bikaç gitmştim.Çoğu şeyi nuraya soruyor,dedim tamam bu doktor bilğnçli :) terslemesi varmı var onunda 😂 ben genel olarak aysegulden nuraydan memnunum,sizde bi deneyin bakalım 🤗