Sbdbdbsh Burda doğum yapmış annelere sesleniyorum bebeğiniz gece kaç defa uyanıyor ağlıyor mu yoksa karnı doyduktan hemen sonra uyuyor mu benimki kaç gündür hasta uyku yok ya 🙍🏻♀️
Ece003 Sbdbdbsh gece ben uyandırmadan uyanmıyor 2 saate bir emzirmeye uyandırıyorum gazını alıyorum geri uyuyor 4-5 kez uyandırıyorum gece bazende kendi uyanıyor
Taze_gebe Sbdbdbsh geçmiş olsun hasta neyi var? Benim bebeğim anne sütü yetmiyordu mama veriyorduk iki saatte bir veriyordum şimdi 8,5 aylık oldu hala sık sık uyanıyor dr her bebeğin mizacı kendine özgü vs diyor çok özeniyorum vurup kafayı uyuyan bebeklere
Yzaman Sbdbdbsh 1 aylık olduk 2 saatte bir uyandırıp emziriyorm bizde cuma günü 1 ay aşısı olduk uyku yok huyu değişti çocuğun 😁😬
Deletedmom727271 Ne kadarlık canım bebeğin? Normalde yeni doğansa 2 saatte bir uyanıp karnını doyurması lazım bir iki ay sonra kendi haline bırakıp acıktığında uyanır kendisi
Sbdbdbsh Ece003 benim bebeğim de öyleydi canım uyandırdım uyanmiyirdu canım çıkıyordu zorla mamayı iciriyirdum sarılık olmasın die devamli uyandır canım en az 3 aylik olana kadar sonra kendi haline bırak
Sbdbdbsh Taze_gebe sağol canım soğuk almis ya benimde tutmadı anne sütü sadece mamayla besleniyor hasta olmadığı günler 4 kez kalktığı da olurdu normalde 2 kalkar ama bu aralar hem şık kalkıyor hem ağlıyor ya uyumuyor delirecem
Deletedmom727271 Sbdbdbsh hastaysa uyumayabilir. Normalde kendi acıkıp kalkar canım. Geçmiş olsun çok
Taze_gebe Sbdbdbsh allah yardımcın olsun çok zor biliyorum. Dr ne diyor gazı vs oluyodur gaz masajları yap karnını ov beyaz gürültü aç uykuya dalmaya yakın kucağında hafif salın iyi gelir inşallah
Sbdbdbsh Yzaman 1 ay aşısını da gördüm ya çok kötüydü uyku haramdi o gece Allah yardımcımız olsun 😂❤️
Yzaman Sbdbdbsh Sağol cnm 😊 hepimizin Allah yardımcısı olsun valla şimdiden 2.ay aşılarını düşünüyorum 😁
yyagmurrsenn Sbdbdbsh 2 kez uyanıyor beslenmek için, bir ara hiç uyanmıyordu 1 ay once. Simdi 3 aylık. Doyduktan sonra hemen uyuyorr