iremss Anneoluyorummmm doktor izniniz varsa sorun olmas hftanz ileri olduğu için doktora muhakkak danışmanz lazm
SnurY Anneoluyorummmm riski olan hamile icin kisa süreli otobus bile riskli olabiliyor ama riskiniz yoksa cok uzun sure değil aslında ki İstanbuldaysaniz ztn hic uzun değil normal bir süre
Anneoluyorummmm iremss Doktoruma danısmadım ya herşeyide sormak istemiyorum 😳 Belki fikri bilgisi olan olur diye bir sormak istedim
Deletedmom727271 2 saat yol uzun değil ama haftanız baya ileri. Riskli olma olasılığı da var tabi bunu en iyi doktorunuz bilir, hamileliğinizi en iyi o ve siz biliyorsunuz çünkü 😊 bu arada araba olsa bişi olmaz derdim ama otobüs değişik bir durum 🌼
Anneoluyorummmm Deletedmom727271 Evet tabi orası öyle ya ☺️ zaten semt değişcem öyle yani ondan kisa bir yolculuk
Deletedmom727271 Anneoluyorummmm sancılarınız veya kasılma durumlarınız yoksa veya başka bir riskiniz izin verebilir doktorunuz 😊
Suzanne Haftada İstanbul Ankara - Ankara İstanbul yaptım iki gün üst üste. Ancak ben arabayla yaptım 2 saatte bir mola verdik size de bir şey diyeceklerini zannetmiyorum