nurnur13 Kızlar detaylı ultrason için devletten nasıl randevu alıyoruz, yarın doktor kontrolüm vardı ama grevden dolayı iptal ettim gidince soracaktım doktora.
Minikanne123 nurnur13 kadın doğuma gittikten sonra ultrasona gün veriyolar canım çarşamba günü benim de randevum var ama iptal olcak sanırım.
Acemi_annee1 nurnur13 doktorunuza kontrole gittiğinizde o söylüyor eğer hastanede ultrason dolu değilse sisteme istem atıyor ve size gün veriyorlar yok hastane yoğunsa eğer başka hastaneye gitmenizi söylüyorlar size tavsiyem erkenden sorup randevu almanız zira devlette zor randevu bulunuyor
Minikanne123 nurnur13 ben aradım ilk kadın doğuma randevu almanız lazım ona göre sistem açklıcak dedi ya da hastaneden gün veriyolar.
Minikanne123 Karliozlem çarşambaya kadar sanırım benim randevum iptal olmadı ama yarın arayıp sorcam polikinlikler var mı diye
Minikanne123 Minikanne123 canım 182 açmadı ama ben gidiceğim hastaneyi aradım bugün grevdelermiş çarşamba da öyleymiş ama sabahtan ararsam çarşamba günü açıklarsa gidebilirmişim böyle söylediler uzaktan gidicem bilmiyorum iptal ederim heralde🤷🏻♀️
nurnur13 Acemi_annee1 17 haftayım şu an. Haftaya randevum var 18 olucak gittiğimde sorarım o zaman inşallah vardır boşluk
hunilimom nurnur13 182 yi 16 dan sonra arayıp durman lazım ki zor sıra bulunuyor yada yapan hastaneye gidip orda bi doktora muayene olup ordan yönlendirme yapmasını isteye bilirsin ben öyle yapicam 😂 182 yi atayamam sürekli