Bskrt Htczfr benmde kardeşmler aramda 16 ay var Annem hep diyorki 1.5 2 sene zor ama sonrası cok rahat Evde hiç sana sarmıyor cocuk hep ikisi oynuyor oyalanıyor diyor Allah sabrını verir inşallah
mercimek1994 Htczfr adet oldum diye adetin düzene girmiş olmuyor canım biraz zaman alabilir adet düzenin korkma tahlili negatif çıkmış zaten
Htczfr mercimek1994 o tahlilin üstünden 10 gün sonra tekrar test yaptım ben şimdi bi 10 gün daha geçti hayla olmadım o yüzden şüphelendim bnde
Htczfr Bskrt benimde ablamla aramda 11 ay var evet güzel birde ama benim ablam emmemis benim bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor bende hem korkuyorum yani olsun istemiyorum olursada kabullenmek zorundayim
Duamm Htczfr kanda ne çıktı peki en iyi sonuç kanda çıkar tekrardan verin ve dogum doktorunuzla görüşün adet söktürücü yazsn
Htczfr Duamm 7 agustosda adet günümdü 9 ağustosta baktırdım kanıma negatif çıktı ama üstünden 20 gün geçti 10 gün önce kendim test yaptım yine negatif çıktı şimdi 10 gün daha geçti ondan şüphelendim bnde tekrar test yapmadım eşimde bıktı test almaktan artik
Hanifeak Htczfr bu çok normal birşey korkmayın o zaman bende lohusalığımın ertesi haftası adet oldum sonrasındaki adetlerim 2 ayda 3 ayda bir oldu bebeğim 22 aylık hep böyle şuan
Htczfr Hanifeak inşallah ya korkmamak elde degildki her an olacak gibiyim olmuyor adet belirtileri oluyor arada acaba hamilelik belirtilerimi diye düşünüyorum emeğim 1--2 yaşlarında olsa bu kadar takmamda onu düşünüyorum hep
Hanifeak Htczfr bende o stresi opluşum 22 aylık olana kadar çektim ve şimdi de oğluma kardeş geliyor şükür 😍🙏
meleklerim2 Htczfr benim de ilk kızım 3 yasında 2 ci 5 aylık 3 cü doğunca biraz zorlancam ama kabullenmek zorundayız allah verdiyse bakmak bize kalmıs
Deletedmom0067 Htczfr kizim 4 aylikkrn hamilr kalmistim bende suan 14 aylik dogum yaptim kizim 20 gunluk sezeryanliydim hemfe gelecegi varsa geliyor bizrde aldirin dediler aldirmadik
Htczfr Deletedmom0067 ben tek falan yapmadım hala bi kaç kez yaptım çıkmamıştı tekrarlamadim siz zorlaniyormusunuz peki
Deletedmom0067 Htczfr tabikide cok zor kucugu degilde buyugu yoruyo en cok bide yeni yeni ayaklandigi donemler
Oslem077 Htczfr Reglilerde kişiye göre değişiyor benim ablam 1 sene adet olmadı 🙄 Mesela lohusalıktan sonra rahim kendini topladığında adet görüyorsunuz ama kadın Doğum doktorunuzla görüşün derim
Htczfr Oslem077 ben 40mim çıktığı gün adet oldum bi ay sonra 7 gün gecikmeyle oldum ozamnda yapmıştım test negatifti ertesi gün oldum şimdi bi olmadım