Denizpyraz https://imgyukle.com/i/Emy3fS Bakarmisiniz gebelik varmi kizlar biraz once yaptim test ikinci cizgi silik çıktı adetime 3 gün var
sayre Denizpyraz Google a img yükle yazın,resmi yükledikten sonra bağlantı adresini kopyalayin buraya yapıştırın
iremsenturk_16 Denizpyraz canım ikinci çizgi silik bir şekilde birinci yüklediğin fotoğrafta belli oluyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah belirtilerin var mı benimde adetime 3 gün var bekliyorum bende 🥰🙏🏻
Denizpyraz iremsenturk_16 sadece kasiklarima igne saplanıyor gibi oluyor günde 2.3 kez. Başka belirtim yok canim hatta adet belirtisi sanıyordum bende onu kaç kez test yaptım hiç çıkmadı 3 gün kala çıktı
iremsenturk_16 Denizpyraz hayırlısı olsun kuzum 🥰 benimde arada kasıklarımda ağrı oluyor başka bir belirtim yok test yapmak içinde erken diyorum adeti bekliyorum 🙏🏻
Smyye1B Denizpyraz Hayırlı olsun var gibi görünüyor sabah ilk idrarla yaparsan büyük ihtimal çizgi daha belirgin olur 😇 Kan verip kesinleştirebilirsin 🌸
Denizpyraz iremsenturk_16 ben çok sabırsızım 2 günde bir test yapıyorum kuzum ya. Cok teşekkür ederim Rabbım sanada nasip etsin insallah