Tugcenkkk Kızlar hamileyken koku hassasiyetinden ağladığımız em komik anınız ne ? Doktor balık yemem gerektiğini söyledi eşim almış balık kokuyor diye hüngür hüngür ağladım 1 saat 😂😂
Cananyildiz Tugcenkkk temiz yıkanmış çamaşırlar kokuyor bunları burdan götür diye ağladım dün. Esime diyorum kötü birsey kokuyor esimde iyice tuhaflastn yakında kokuyosun diye beni yanında yatırmayacaksn diyo 😂🤩 hersey kötü kokuyor ev mutfak çamaşır banyo
Busssx Tugcenkkk Buzdolabı kokuyor diye ilk başlarda delirmiştim defalarca temizlikçi çağırıp sildirmiştim en son dolaptan su alamaz hale gelmiştim ona ağlamıştım 😅😅 şükür geçti gitti hepsi
Bahar_mehmet Tugcenkkk Evimi her gün baştan aşağı temizliyorum ama hep kirli gibi geldiği için ağlamıştım eşim niye ağlıyorsun diye sordu bu sefer de naz yapıp ona ağladım 😅😅
bbnngg Tugcenkkk ağlamak değil de iş yerimin wc sinde havalandırma olmadığı için sprey koku almışlardı. Bana o kadar ağır geldi ki wc ye girmek tam bir işkence oluyodu. Birgün dedimki şu şişeyi yere atıp kırayım düştü derim ama bi baktım ki şişe plastikmiş yıkıldığım andı🤦♀️
Tugcenkkk Cananyildiz gerçekten oluyor ama ben eşime diyorum bazen aşkım sen bişey kokuyorsun siye halbuki adam sabah akşam duş alıyor ağır işte çalıştığı için 😂😂😂
Papatyamm1 Cananyildiz valla canım eşim kokuyor bana adamın kendi kokusu ciğerimi kıyıyor yanıma yaklaştırmıyorum 🤣
star3star Cananyildiz ayy aynı bende öyleyim deterjan kokusuna yumoş kokusuna tahammül edemiyorum.astıktan sonra ellerimi bol suyla yıkıyorum kokusu gitsin diye elimde olsa duru suyla yıkıycam çamaşırlar.
Tugcenkkk Ahahahah ayy önceden böyle olanları görüp gülüyordum nasıl psikoloji bu diyordum gerçekten çok komik ve kötüymüş 😂😂😂
Cananyildiz Tugcenkkk aynen bende kötü birsey kokuyor dediğim zaman eşim ben mi kokuyorum diyo yok diyorum neyin koktugunu da çözemiyoruz 😂
Erenediz Sevdiğim yemeklerin kokmasını tiksinmemi bazen kabullenemiyorum ağlıyorum yeter artık diye.adını bile ağzıma alamıyorum bi kaç şeyin ve bazen gözümün önüne geliyo ona bile dayanamıyorum hemen midem fokurduyo 😔
Aysunmardin23 Evim,apartmanim ,cay kokusu ,temiz çamaşır kokusu ve yumuşatıcı kokusu…..yattığım yatak bile kokuyordu yıkayınca da kokuyordu …Allahim işkence gibiydi ilk haftalar şükür geçti😄
merveozkn Tugcenkkk çok normal maske ile yemek yaptım 3 ay ve hala soğan kokusu kahve kokusuna hassaslığım sürer, balık desen ayrı bir konu kızartma yapmadığım için fırında yapana kadar ne hallere giriyordum yağlı kağıtlarla tepsinin üzerini bir güzel örtüp aspiratörü açıp kaçıyordum resmen 😂 ohooo ağlamak ne kelime bağlı olduğun mutfağına yabancılaşıyorsun :) ama geçiyor ya dönüp arkama bakıyorum da 38.haftadayım içimizde bir dünya var ve onlar büyüdükçe içimizde herşeyi unutuyoruz 🧡
Tugcenkkk merveozkn yaaa maşallahhh inşallah bizde o günleri görücez sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Cananyildiz Papatyamm1 iste bu çok kötü olmuş canım 😂 bazen eşimde kokuyor gibi oluyor ama disini fırçala diyorum eşimde nerden çıktı diyo 😬😂 erkekler halimizi anlamayabilir hamile kalmadan bende anlayamıyodum hamilelerin halinden
Tugcenkkk Cananyildiz gerçekten öyle ya bende asla anlamıyordum ama bir yandan çok kötü bir durum diyorum bir yandan da içimdeki minik dünyamın yaptığı aklıma gelince seviniyorum iyi ki varlar ❤️