EEsma99 Merhaba 14+5 haftalık gebeyim Rahime doğru baskı hissediyorum durup dururken kendimi de yormuyorum sürekli dinlenme şeklindeyim daha önce yaşayan var mı çok korkuyorum
Asiyearslan EEsma99 çok oturup aniden hareket ettiğin için olabilr bendede oluyor bazen. Her gün düzenli 30 dakika yurumeni tavsiye ederim
eftelya_ser EEsma99 doktoruna danış ama bende bu günlerde böyleyim 15 haftalık olduk demin koltukta inan rahat oturamadım batıyor gibi resmen beni resmen elinde oynatıyor kasıkta da ağrı oluyor bı hafta gerçekten büyüdüğünü hissettim
Esraaanne Bende hissediyordum doktorum erken doğum riski ne bakıp yok dedi doktoruna danismalisin herkesin farklı olabilir
Asiyearslan EEsma99 herkeste farklı bı durum olarak ortaya çıkar o yüzden tedbirini al doktoruna danış mutlaka
Asiyearslan EEsma99 çok aklına takiliyorsa doktoruna danış mutlaka hem için rahatlar hemde kontrol edip aksi durum varsa söyler sana
Esraaanne EEsma99 EEsma99 yani olabilir bilemem ne desem yalan olur şimdi doktoruna danismalisin benim 20. haftada olmuştu
Twinmommm Merhaba , bende 12+1 3-4 gündür benimde kasıklarıma doğru ağrım oluyor hanidir olmuyordu özellikle elimle bastırınca falan ağrım oluyor, doktorumda danıştım erken doğum riski rahim ağzı uzunluğuma baktı ama bir sıkıntı yok dedi.