Evet Kızlar bende doğurdum Hemde bu sabah 😅 Hemde ınanmıcaksınız ama sezeryan karar vermıstım normalden aşırı korkuyordum 37 Cı haftada normal dogurdum 😀 dün gece sancılarım başlamış tabı ben farkında degılım asla . Önce büyük tuvaletim gelıyor hissi sonrasında bele vuran aşırı sancılar. Duş alayım belkı geçer dedım. Duştan sonra daha çoğaldı . 21 marta sezeryan günü aldıgım ıcın hiç önemsemedim . Dayanmaya çalıştım. Zaten ıstesem de doktora gıdemezdım cunku yollar kapalıydı ve asırı kar yağışı vardı . Sabaha karşı dayanılmaz bir sancı oldu benım ıcın taksiyı aradık bıze caddeye çıkarsanız ancak sizi alırım dedı . Caddeye 20 dkk uzaklıktaydık 😢 ve ben o sancıyla mecburen 20 dkka yürüdüm . Neysekı hasteneye vardık . Ebe alttan muayene etmek ıstedı hayır lütfen ben sezeryan olcm bakmayın sakın dedım 😀 sacmalama ona göre acılıyetıne göre amelıyathaneyı hazırlıcm dedı . Ve ebe şok oldu bakınca . Tam 8 cm açıklık 😱 şok oldum resmen nasıl cektın bu kadar sancıyı dedı . Acı esıgım yüksek ama bu kadar olduğunu bende bılmıyordum 😅 hemen doktorumu aradı doktorum yarım saat snra geldı baktı 9 cm olmustu . Yarım saate dogurucaksn dedı ve ben gerçekten yarım saat snra bebeğimı dunyaya getırdım 🥰 çok küçük mınık bir bebek 2 kilo 500 gram doğdu . 49 cm . Ama saglıklı cok şükür suan yanımda uyuyor 🥰 benı suan zorlayan tek şey makattaki agrı . Ikınırken çok zorladım galıba agrı var Makatta 😔 onun dışında çok iyiyim çok şükür normal doğum megerse hayatmış nefes almakmış 🥰🥰🥰 sorularınız varsa alablrm . Hepınız sağlıkla kavuşun ıns bebısınıze 🙏