Gzmmmmmm11 Gzmmmmmm11 kızlar bebeğim 3 günlük erkek bebek normal mi bu lütfen cevaplayın hemşireyi aradım normal dedi nette yeterli beslenemediği icin diyor başına gelen var mı
Bebekimbebekim Gzmmmmmm11 gozetim altinda kalsin devam ederse doktora git devam etmezse bagirsaklari zorlanmistir
Busraoz Gzmmmmmm11 benim oğlumda da olmuştu sıvı eksikliğinden demişti daha sık emzirebilirsiniz tabi ama belki doktorunuz başka bir şey söyler bizimki bi tık büyüktü turunculuk olduğunda. En kısa zamanda doktorunuza sorun derim🌸
M198935 Gzmmmmmm11 bebek bezlerinde ki teknolojiden kaynaklı bebek doymadiginda yeterli besin alamadığın da böyle renk değiştiriyor ilk oğlum da benim de başıma geldi
Cgllay Gzmmmmmm11 doktorunuz ne dedi acaba benım oglumda 3 günlük şuan bende bezinde gördüm aynı sekılde
Suzanne Yeğenim kız bebek onda da olmuştu normal dediler cinsiyete göre değişiyor mı bilmiyorum canım
GRdpl6- Beslenme yetersizliğine bağlı bazen ürat kristali denen son ürünü bebeğin idrarında görebilirsiniz ancak beslenme sıklığını arttırın ve kontrole devam edin devam ederse doktora başvurmanızı tavsiye ederim .