Melike2507 Merhaba kızlar birşey sorucam kaşıkla rahim arasında kalp atışı gibi bişey atıyor 10 saniye sürüyor 5 10 dakikada bir yeniliyor neden olur yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Aly_1 Melike2507 Hamilemisiniz acaba bende de aynı şey oluyor ama adetimi bekliyorum bakalım gelicek mi
MinnieMouse Aly_1 test bozuk gorunmuyo ama kaç dk oldu bu kaset testlerde 10-15 dk bekleyip bakmak daha mantıklı şu an tam netlesmemis gibi duruyo
yigitinannesiiiii Aly_1 canım bu testi adetin gecikince kullanıyorsun erken gebelik test al onun hassasiyeti daha farklı kaset testten varsada göstermeyebilir
Aly_1 yigitinannesiiiii Aaa o ayrı olarak mı satılıyor bilmiyordum erken gebelik testi mi diyeceğim ?
MinnieMouse Aly_1 AA evet o zaman test bozuk canım. Sabah ilk idrarla yap testi hormon daha yoğun olduğu için doğruluk payı yüksek olur.
yigitinannesiiiii Aly_1 evet canım adetine daha 5 gün varmış bu testleri adet gecikmen 1 hafta olunca yapıyorsun ikisi farklı yani
Aselimm23 Aly_1 benim adetim 1gün geçti yaptım canım bu test bozuk veya idrarını fazla damlatmış olabilirsin