bircicekannesii Yaa mide bulantısı çekmedim şu 7 ay boyunca ama mide yanması kadar kötü bişey yoktur sanırım çözümü olan yok mu allahınısevenn 🥺🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Asiyearslan bircicekannesii doktorum gavisgon verdi sabah kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığı yiyorum iyi geliyor
EryaCa bircicekannesii benim ikinci gebeliğim bulantı kusma ve yanma ekşime hepsi var en rahatlatıcısı maden suyu ya da süt bana iyi geliyor bunalr
Sulesaglam bircicekannesii evet canım doktorada yazdirabilirsin yazdirmadan alırsan 30 TL hemen rahatlatiyor
bircicekannesii Asiyearslan Yaa 28. Haftadayım 31de gideceğim gidene kadar ne yapıcam acaba doğal yollarla halledicem sanırım 🤦🏻♀️
Mrveuysl O bendede var bogaza kadar yanma oluyo soguk süt yogurt salatalık iyi geliyor ve bsy yiyip ictikten sonra düz yatmayn dik oturun
Asiyearslan bircicekannesii ben 6+0 kullanıyorum rahatlatyor bir zararı yok zaten o ilacın , hamilelere veriliyor deneyebilirsin emin ol rahatlatır
pelince34 bircicekannesii lansor içiyorum sabahları aç karnına 2-3 gün idare ediyor beni gerçekten ne talcid ne gaviskon çare oldu bi tek lansor iyi geliyor bana.
Meloakar Soğuk süt çok işe yarıyor bende de oluyor 32 haftadayım soğuk süt içiyorum iyi geliyor sende deneyebilirsin
Cocolingo bircicekannesii doğurana kadar geçmiyor ne yazıkki, bende gaviscon kullanıyordum beni akşam yemeğinden sonra ve gece çok rahatsız ediyordu🌺
Benobebeto bircicekannesii yoğurt ye, süt iç, mide gazın varsa sade soda iç günde bir tane akşamları bana doktor ilaç vermedi ve 2. Ayımda mide yanmam başlamıştı çok kötü
Nurcanatmaca bircicekannesii gaviskon kullanadım elma yedim aüt içtim ama geçmedi doktorruma söyledim. Renni şurup verdi kullanıyorum şükür geçti.