Bussmks 31+2 haftalık gebeyim, geçen hafta şiddetli kasılmadan hastaneye gittim doğum sancısıymış yatırdılar ilaçlarla durdurdular 1 cmde açıklık varmış şuan evde dinleniyorum hiç birşey yapmıyorum. Başına gelen varmı? Kaç haftalık doğum yaptınız?
esinnnnn1 Bussmks benimde çok fazla ağrım var 30 haftalık hamileyim. Sizin ağrılarınız nasıl , bende yarın gidiicem telaş yaptım cok
Seher1213 Bussmks benimde 2 parmak açıklığım vardı 29. Haftada ve rahim ağzı kısalığı ben hiç sancı ağrı hissetmedim doktor kontrol ederken farketti bugün 35 hafta olduk çok şükür
Aguo Bussmks aynı şeyi yaşadım ben de 31+4 de, şu an 34+4 oldum henüz bir şey yok ama bebeğim çok aşağıda artık ne olacak bilemiyorum… 37yi de görsek mükemmel olacak 🤲🏼🤲🏼
Bussmks esinnnnn1 Kasılmalarım 2 dkda bir ve çok şiddetliydi ağlarayak gittim hastaneye Kasık tüm karın bel yalancı kasılmalardan çok farklı ve 1 dkya yakın sürüyor
ressamistanne Seher1213 35 artı 1. Hayır bişi demiyorlar ciğer geliştirici yapıldı 32de 1cm açılma 18 mm Rahim incelmsi. 35 olduk bakalım 37 olsak iyi. Size ne dediler
Seher1213 ressamistanne benimde 37 ye kadar gitmeye çalışcaz dediler 19.haftada bende ciğer geliştirici oldum