Dilekalp Merhaba anneler bugün doktora gittim ve suyum fazla çıktı 2.2 dedi doktorum. Aynı sorunu yaşayan var mı önerileriniz nelerdir
Mbceylanli Dilekalp meyve fazla yiyorsan ondan oluyormuş doktorum demişti azalttım düzeni girdi ayni benim de öyleydi çünkü
Dilekalp NaimeYilmaz diyete de çok uyamıyorum ki çalıştığım için şimdi günde 3 defa ölçüm verdi açlık tokluk onu takip edeceğiz
Dilekalp Mbceylanli meyveyi kestim. Aslında şeker kaçağı var diyor doktorum ama azalması için başka öneriniz var mı bana
NaimeYilmaz Dilekalp sebze proteın beslenıp şekerli herseyden uzak durcaksınız 🤷♀️ Çalısıyordanız daha rahat yaparsnz aslında yeme ıcme saatlerınz brllı olur
Mbceylanli Dilekalp ben ölçü olarak hiç öyle sormadım suyu fazla meyveyi azalt dedi azalttık düzene girdi sonra yine fazla kaçırıyordum doktorum Hemen meyve yine artmış derdi. Dikkat edince artık hiç öyle bi sorunum kalmadı
Dilekalp NaimeYilmaz evden götürüyorum yemeğimi evet aslında. Ama sebze ile besleniyorum pirinç pilavı bile yapmıyorum evimde 😏
Dilekalp Mbceylanli işte bende meyveyi azalttığım halde düzene girmedi bayramda sadece iki kesme baklava yedim canım artık da istemeye başlamıştı 😏