seri4270 Eliffefee yok valla ne şakası annem bayılmış çocuk doğduktan sonra baya kendine gelememiş herkes çok şaşırmış şimdi olsa tv ye felan çıkarırlardı beni diyor 🤣
Eliffefee seri4270 çok doğru kadın haklı valla helal olsun büyük başarı şekeri felan var mı anenneın yada ne yemiş Allah aşkına bizede söylesin yarısını yesem 4 kg doğsa yeterdi😅
seri4270 demettt333 benim öyle doğma sebebimde suyum kirliymiş beslenememişim doktor zaten ölür demiş bana ama Allah büyük işte ☺️ Annemin suyu geldiğinde yemyeşil yosunlu su akmış
Berencim demettt333 4100 doğdu sezeryan açılma olmadığı için ve her gün kilo alıyordu 😅 Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin sağlıkla kucağına Al 🤲🏻
demettt333 [silindi] 😍😍😍 teşekkürler 🫂❣️ Ben 55 ile başladım şu an 73 üm 🤭 ama annenin kilolu olmasıyla alakası yok diye biliyorum. Bebeğin kilosu ve annenin çatısı önemli olmalı
seri4270 Eliffefee şekeri de yok 😅 kelin ilacı olsa başına sürerdi oğlum 40 haftalık 3 kg doğdu şimdi kızım da küçük haftaya doğacak 3 kilo doğar diyor doktor anneme çekmemişim 😅
Kubra_elif_ahmet Cansuadaa İkisi içinde inanın hiçbişey yapmadım 3.gebeliğim biraz zayıf gibi şuan bende ne yapabilirim diye düşünüyorum 😂ama sinir stres baya önemli o zamanlar gamsızdım şuan tam tersi
hunilimom demettt333 ayy çok iyi çatın da müsait ise doğurursun nefes egzersizi yap ebeleri dinle onlar sana ikinman gereken. Zamanı felan söylüyorlar bol yürü merdiven in çık squat felan o kemikler açılsın 😂