esmerrmm Sarma sarıp buzluğa nasil atiyorsunuz içi çigmi . Ici pişmişmi yoksa komple pişirilmişmi . Tecrubeleriniz . Bebek var ve ramazan geliyor elimin altinda rahatlik olsun
iremss esmerrmm yani biz yıllardır sarıp çiğ atarız içini hazırlarken az pişiriyorz soğanı falan kavuruyoruz ya o ara pişiriyorz bulgurla sarılmış için diyorm bunu pirinçliyi pek atmıyorm bn buzluğa
Mysaa esmerrmm ben normal içini kavuruyorum canım buz dolabı poşetine koyuyorum kaldırıyorum dolaba yicem zaman aynı şekilde pişiriyprum cözulmesini beklemiyorum tadında bi değişiklik olmuyor .
okuyor esmerrmm ben hiç yapmadim. Ama çiğden sarıp veriyor kayınvalidem bana. Buzluktan çıkarıp pişiriyorum. Çok da güzel oluyor. Bir sorun yaşamadım.
2kizanasi Ben çiğ sarıp atıyorum çıkarınca da çözülmesini beklemeden tencereye dizip pişiriyorum. Kaynanam biraz soğanla kavurur pirinci oda güzel oluyor
Cananyildiz esmerrmm ben düdüklüde komple pişiriyorum sonra buzluğa atıyorum. Hem pişirirken sıkı sıkı dizebiliyorum buzlu olmadığı için. Yumuşacık çok güzel oluyor. Buzluktan çıkarıp az yağda ısıtıyorum
karakiz1 Cananyildiz Bu sekilde pisirdiginzde yeniden isisttiginizda yapraklarinizda dagilma erime oluyor mu
12mommy esmerrmm bende yapicam doğumdan önce hatta cok iyi oluyor yap koy kolaylık olur canım içi çiğ koyuyorum ben
Aysekdrt esmerrmm içini pişirerek sarıp buzluga atarım. Yemek istediğimde de çözülmesini beklemem tencereye koyup suyunu yağını eklerim mis gibi olurr
Deletedmom7373700 esmerrmm çiğ şekilde atılıyor canım içini her zamanki gibi yapıp hazırla normal sar pişirmeden at buzluğa ben plastik kaplara koyup kaldırıyorum saklama kabında pişirecek zaman çıkarıp buzunu çözdürmesen tencereye dizip az su ekleyip pişiriyorum
Htcerdogn esmerrmm normalde nasıl sarıp pişiriyosanız aynısını dondurucuya atabilirsiniz. Biz içini kavuruyoruz sarıp atıyoruz. Normalde pişirdiğimiz gibide pişiriyoruz
GzmG Pirinçli soğan salçası ile az pişirip sarıp çiğden buzluğa atıyorum, pişireceğim zaman çözdürmeden su ve zeytin yağ ile çok kısık ayarda pişiriyorum.
Villanelle Çiğ koyuyorum, çıkardığımda pişiriyorum. Bir kez pişmiş koydum, buzu eridiğinde vıcık vıcık oldu beğenmedim
Mysaa esmerrmm evet evet direk tencereye koyuyorum sıcak suyu salcalı ya da zeytinyaglı olarak yapıyorum canım
haklisinesracim Ben içini kavuşacak hazırlıyorum sarıp atıyorum dondurucuya pişirmeden 1 2 saat önce çıkartıp diziyorum düdüklüye
Eda_Esen esmerrmm canm biz pirinç bulgur karışık yapıyoruz ve ıslatıyoruz suda bekletiyoruz bi 15 20 dk a yaprağın durumuna göre yaprağı az kaynatıyoru geri pirinç bulgur suyunu süzüp geri kalan malzemeyi koyup çiğden sarıp atıyoruz buzlumla çıkarıp biraz çözülmesini bekleyip tencere koyup suyunu koyup pişiriyoruz