_Merve__ tamamen kendi yaptığımı aktarıyorum, bebek arabası konusunda çok araştırdım ve fazla parçalı iş yükü gerektiren iki elle müdahale edilen katlanan, belli aydan sonra kullanmayacağım kenarda duracak ürünleri işin en başında silip attım mesela puset mesela portbebe asla bana göre değillerdi bu yüzden doğumdan itibaren kullanabileceğim süreç boyunca da 2. Bir arabaya ihtiyaç duyurmayacak hafif tek elle katlanan kolay taşınan hatta uçak yolculuklarında bile yanımıza kabine alabileceğimiz Hamilton R1 kabin boy bebek arabasını tercih ettim. Size de öneririm. Kullanım aralığı 0-22 kilo (neredeyse 4 yaş)
Yatak konusuna gelince benim evim çok küçük yatak odamda bebeği uzun aylar yatıramayacağım bu yüzden park yatak tercih etmedim (arkadaşımdan küçük boyutlarda 3 4 aylık idare edilebilecek bir anne yanı aldım) bebeğin direkt kendi odasını kuruyorum montessori yatakla 0-10 yaş aralığında plan yaptım diyebilirim :) uzun yıllar kullanabileceğim, tekrar tekrar masraf yapmayacağım ürünleri tercih ettim.