d1e2n3i4z5 Arkadaşlar 14+5 haftalık gebeliğim tam bulantılarım bitti diyorum daha Kuvvetli dönüyor ve günün her saatinde her öğün yemekte bulanıyorum sizde durumlar nasıl ne zamana kadar sürdü ve çok bulantı cinsiyeti belirler mi kimileri kız kimileri erkek diyor 🤷🏻♀️
Deletedmom_7 d1e2n3i4z5 cinsiyeti belirlemesine çok inanmıyorum ama derler ki erkek çocuğunda çok bulantı olmazmış. Ama yalan tabi annem kardeşime hamileyken bulantıdan iki dirhem bir çekirdek olmuştu. ben de 12+5 haftalığım. Tam düzelecek diyorum dönüyor tekrar başlıyor. 2. Trimesterde güya azaliyordu sanırım bende gebeliğe kadar devam edecek gibi duruyor 🥺
Ozum12 d1e2n3i4z5 aynıyız gün olarak bende de hala bulantılar var ama kusmuyorum öğürüyorum kısaca kusmam sadece tansiyonum düştüğünde oluyor ama ben prilamı kullanıyorum kullanmasam günüm geçmez gibi geliyor
derinnguney d1e2n3i4z5 Cinsiyete takılma benim kayınvalidem kocama hamileyken çok midesi bulanmış. İlaç kullanıyor musun? Benim 6. Hafta başladı bulantılarım 1 ay kadar ilaçsız idare ettim ama 10.Haftadan itibaren prilam kullanmaya başladım başladım. Şimdi doktorum yavaş yavaş bırakmamı önerdi o kadar alışmışım ki 🤦🏽♀️ Sürekli midem bulanıyor gibi hissediyorum. Umarım geçer geçmezse devam.
Feyz-al 10 haftalık hamileyim ben de . Sürekli bulaniyo ve kusuyorum. Artık çok yoruldum. İlaç içiyorum fayda etmiyo. Belli şeyleri yiyebiliyorum. İlki ,16 da hafifletmisti bakalım bu nasıl olacak
_tulayb26 d1e2n3i4z5 cinsiyetle alakası yok canım erkekte bulantı olmaz diyorlardı bende baya kıza odaklamıştım kendimi ama inşallah mis gbi bi oğlum olucak 22 haftaya girdik nerdeyse hala bulantılarım var ilaç kullanmadan ayağa kalkamıyorum mesela