ysmnn14 Melekk8 bel bağladım deme çok beklenti içine girme olmazsa ilk ay sonu hüsran olur. Bende bu testlerle hamile kaldım instagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var takip et bence orayı rabbim en hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲🏻
Deletedmom_13 Melekk8 Bence hiç bağlama kuzucum. Maddi olarak paran gider, manevi olarak da yıpratan bir dönem o test dönemi. Bende çok bel bağladım, baktım ki kafayı yiyorum bıraktım . Öyle gebe kaldım, sana stres yapan herseyden uzak durun 1. Si test olayi🤎
Rumeysabas Melekk8 ben doktoruma sordum %30 yanılma payı var önermiyorum dedi. Direk kadın doğum da yumurta takibi yaptırdım yumurtamın kaç mm olduğunu ne zaman çatlayacağını hangi günler denememiz gerektiğini doktorum söyledi o ay hemen hamile kaldım.
femme Melekk8 bende bu ay adet den sonra bebek denemelerine başladım Ben o testleri cokda güvenilir bulamiyorum Bilmiyorum daha yolun başındayız gün gelir belkide denerim ama bence 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde devam etmek en mantıklısı Heeseyin hayirlisi
Deletedmom_7 Melekk8 kuzum hem parandan oluyorsun hem strese giriyorsun o testleri yaparken. Eğer eşinle düzenli bir birlikteliğin varsa inan o testlere para harcamaya gerek yok. 2-3 günde bir ilişkiye girsen bile denk geliyor yumurtlamaya. Hem tam gününe denk gelmesi şart değil. Sperm 3 gün yaşayabildiği için yumurtlama öncesindeki cinsel ilişkilerde de gebelik olabiliyor. Bir de gebelik isterken stres bu süreci direk etkiliyor yumurtlama testi yapardım her ay hüsran amaaan ne olacaksa olsun dediğim ay gebe kaldım
Melekk8 Deletedmom_7 bende aslında dhaa ilk denemem bu ay düşünmeye başladım arkadaşım verdi testleri o yüzden yapıyorum yoksa benda alma taraftarı değilim gerçekten strese sokuyor
Tomrishatun Melekk8 genelde günleri gösteriyor canim bende bu ay deniycem bakalim daha başlamadım adet ile 9 gun daha yarin başlayayım dedim
eftelya_ser Balsesos valla 10. Gün pik gördüm 3 gün üst üste değerlendirdik adet bitiminden 3 gün sonraydı herkesin yumurtalama tarihi ayrı oluyor 14. Gün falan hikaye yani