Adileeselvi Minikanne123 Bende aynı o çözülen bir gecelik ilaçtan kullandım yine yeşil akıntım oluyor randevuma da var daha devlet olduğu için onede çekemiyorum sağlık ocağına gideceğim bu hafta ici bakalım
Minikanne123 Adileeselvi bende yarın gitmeyi düşünüyodum, ama grev varmış sanırım randevular açık değil.
Adileeselvi Minikanne123 28 haftalıgim 26 haftalıkken şeker yüklemesi yaptırırken idrarda istedi doktorum orda 13 çıktı enfeksiyon tek kullanimlik toz verdi bol su ile birlikte normale dönmüştü iki tuvaletimi tutatyim iki ayağım üşüdü yine yeşil akıntım başladı hem peçete koyuyorum hemde günde dört defa iç çamaşırı degisitiriyorum
Gamzekr 0103qsf nettende araştırıp bakarsanız enfeksiyona karşı etkili olduğu yazıyor ben covidken içmiştim yeşil akıntımın kaybolduğunu gördüm dut kurusunun faydası oluyormuş yani bende faydası oldu ilk 4 ay sürekli antibiyotik ve suda çözünen ilaçlar kullandım asla faydasını görmedim çok şükür şuan rahatım doktorunuza danışarak kullanın inşallah fayda görürsünüz hamilelikte daha da fazla oluyor şu enfeksiyon ve çok rahatsız edici herkesin hamileliği farklı o yüzden doktorunuzla görüşüp alın kullanın 🌸
0103qsf Gamzekr aynn sorcam doktoruma canm sag ol.hayatmfa hic olmamıştı enfeksyn smdide enfeksynsz günüm geçmiyor 2 3 gn iyiysem sonra yine baslior ya
Minikanne123 Adileeselvi bende 18 haftalığım 14 çıktı benim de bol su içiyorum da bakalım nolcak üşütmekten de olduklarını söylüyolar.
Adileeselvi Minikanne123 bende usutmekten olduğunu düşünüyorum bende çünkü evim kalorifer li anneme giriyoruz bazen ev sobalı iki corapta giysem ayaklarım buz oluyor o gün sürekli çişim geliyor akıntım çoğalıyor
B8use Kayaaelif bende 36+2 günlüğüm bende tahlil yaptırdım tek kullanımlık toz şase verdi gece son idrarı yapıp içip yatiyorsun ve bol su tüketiyorsun dedi doktor başka yapacak birşey yok
Minikanne123 Kayaaelif enfeksiyonundan sanırım ya sıcak su torbası iyi geliyo diye okudum ama onu da koymaya cesaret edemedim açıkcası