kckelf123 https://resimyukle.io/r/P0ADsKe0mW Kızlar bu çatlak kremini kullanan var mı doktorum tavsiye ettide bio oil mi alsam, diyorum yoksa bunu mu
Bisusbi kckelf123 100 ml 180tl ve indirimli pahalı geldi bana. Bunlar işe yaramıyormuş ama yarayan varsa çatlamamak uğruna bende alırım 😂
Rbadrn_solmz kckelf123 ben resmî açamadım açılmadı ama sana mustela yı önerebilirim . Kesinlikle işe yatıyor . Yüzde verecek olsam %100 diyemem ama %80-85 çok iyi geri kalanı da spor zaten .
kckelf123 Bisusbi banada geldi canım valla ne yalan soyleyim ama kendi doktorumda önerince iyi mi acaba iyiyse alıyım dedim bilen varsa sorayım dedim çünkü kasıklarıma doğru 2 3 kırmızı çizgiler belirmiş çatlıyorum galiba 🤦♀️🤦♀️😅😅
Rbadrn_solmz kckelf123 sporla desteklersen biraz olur ama tamamen olması pek mümkün değil . Onun için tedaviler var iyi bir kliniğe görüşebilirsin . Yoğunluğa göre seans sayısı verirler zaten .
PrensesAnnesi- Valla kremlerin hikaye olduğunu çok iyi anladım ben. Genetiğinizde varsa çatlıyosunuz bacılarım. Benim anneminde çok çatlağı vardı bende çatladım anasına bak kızını al hesabı 🤷🏻♀️