Asiyearslan Mide bulantısına ne iyi gelir çubuk kraker bile yaramıyor , ilaç kullanıyorum anlık kesiyor sabah yine aynı , onerisi olan varmı ? 😶
kahvesever__ Asiyearslan ayran salata çorba gibi şeyler tüketin hafif yani sade ekmek peynir zeytin gibi bana iyi geliyordu bunlar 4 ay çektim
Ebrbre Asiyearslan bende hala mide bulantısı yaşayan biri olarak tecrübelerimi paylaşayım daha önce bu yüzden hastanelik bile oldum 2 gün hastanede serum tedavisi gördüm öncelikle sıvı değil katı besleneceksin canım sıvı şeyler daha çok bulandırır mideni salatalık domates peynir zeytin ekmek böyle şeyler yiyeceksin yağsız ve katı sabahları yataktan kalkmadan başucunda kraker yada leblebi bulundur yataktan kalkmadan atıştır ve miden sakinleşince kalk ben 1 ay önce hastanelik oldum 1 aydır çorba yapmıyorum da yemiyorum da daha çok bulandırıyo diye sende böyle yapabilirsin :)
Asiyearslan kahvesever__ denicem teşekkür ederim ❤️ ilk hamileliğim , zaten bulantı olunca hicbisey ağzıma koyamıyorum , bazen bişey yediğimde geçiyor.
Feyz-al 10 haftalık olcaz yakında bulantıya pek bı çare yok ilaç içiyorum en etkilisinden zofer.. o bile fayda etmiyo. . Ben kaşarlı tost salcasiz çorbalardan domates peynir zeytin vişne suyu bi de zencefilli limonlu yeşil çay tuketiyorum başka bişe yiyemiyorum .
Asiyearslan Busra4 onu kullaniyorm zaten ama pek fayda göremedim akşam yatmadan 1 tane alyorm kuşlardan 2 tane al demişti doktor ama hiç 2 tane yemedim siz nasıl kullanıyorsunuz