Mouradi Sibel31 canım plasentam aşağıda biraz cinsiyeti unuttum sormayı hiç önemli gelmedi :( 18ci haftamda gidicem o zaman kesin bilirim
Sibel31 Mouradi yaaa plesantanın aşağıda olması demek ne demek oluyor inşallh birşey değildir rabbim büyük
Mouradi Sibel31 Plasenta previa diye geçiyor canım bebeğin eşi aşağıda 20 haftaya kadar yukarı çıkar dedi dr bakalım :(
Snmsnm61 Sibel31 bana 12+3 te erkek olduğunu söyledi. Aslında cinsiyetler ozaman belli oluyor ama çoğu doktor 16. Haftadan önce söylemeyi tercih etmiyor.
Blgn02 Nilasya12 bizde 12 +2 haftalık olduk bugün gittim daha Küçük. Cinsiyet belli olmuyor dedi neden çoğu kişi 11.12 haftada belli oluyor sağlık olsun buarada sağlık ocağına kayıt için nzmn gidiliyor
Sibel31 Blgn02 benimde tam 13. Haftamda bacak arasına baktığı halde birşey demedi müsaitti yani kapalı falan değildi cinsiyet tam 16 haftaya kadar oluşabilir dedi
Nilasya12 Blgn02 beni henüz arayan olmadı doktorum onlar seni ararlar demişti 12. Haftada gittiğim de
hukukcuanne_06 Benim 6neylül inşallah. Sat a göre 14+6 ama doktor 15+3 dedi bugün kontrolde. Cinsiyet için de kız gibi görüyorum pipi göremedim dedi ama 2 hafta sonra 3lü tarama için gittiğimde tekrar bakacak inşallah değişmez🙃🙃🙃💕
hukukcuanne_06 Sibel31 bugün kız gibi görüyorum dedi doktorum, 2 haftaya tekrar bakalım dedi. Pozisyonu çok uygun değil ama kıza benziyo falan dedi. Siz öğrendiniz mi cinsiyet😇
Seymaaogretmenn12 12 eylül 13+3 te gittik %70 kız dedi . Bizimkisi biraz inatçı çıktı göstermek istemiyor 🙈