Kahveli https://ibb.co/y6Vs4hR kızlar baya silik bi çizgiyle ogrenmistim ama testi tekrarladım baya koyulasmıs testim yarın kan vericem 😍 üç dört aydır deniyorduk sonunda tuttu peki nasil tuttu? ×Asla kafama takmadım oldu mu tuttu mu diye(forumdan bi 25 gün uzak kaldim) ×diyet modunda takıldım kafamı hep diyete verdim ×sık sık ilişki yasamadim sadece yumurtlama için elverişli günlerde 2 günde bir oldu toplamda 4-5 ilişki falan oldu 🌈Belirtilerin neydi diye sorcak olursanız ×regle iki üç gün kala göğüslerim biraz şişti ayrıca sanki içi karincalaniyomus gibiydi hani üşürsünüz tüyleriniz diken diken olur bu hissi yaşadım sadece goguslerimde Ve tabi ki yine iki uc gun kala kasıklarda hafif hafif gerilmeler batmalar tıpkı regli olmadan önce ki gibi Birde şunu belirtmek istiyorum denediğim bu süreçte regl düzenlerim değişti ve annem de hep gebe kalmadan önce olur öyle demişti ve haklıymış sizde de bu durum varsa bilin ki bir kaç aya gebe kalacaksınız Allahin izniyle 😍 Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌈❤️
sayre Kahveli canım çok sağol tavsiyelerin için 🥰 inşallah biz de o güzel haberi alriiz hayırlı bir zamanda 💞
ogretmenHnmm Kahveli biz de ne zaman gebelik planladigimizdan beri adet duzenim şaştı 2 defa çok gecikti birinde de normal gününden daha önce geldi 32 gunde bir adet okurdum son adetim 4 5 gün önce geldi inşallah bu ay olur bebisim
benimmdunyamm Kahveli evet kafadan atinca oluyor biz 2 sene denedik.olmadi o ay çok yoğunduk o ayda 2 kere ilişkiye girdik 🤣 ve tuttu nasıp çok sevindim senin adına hayırlı olsun
SutlacimiYedimmiBen Kahveli hayrli olsun adet düzenin nsl değişmişti gecikmemi yaşıyordun yoksa sık sık mi oluyordun
benimmdunyamm Kahveli sağol canım 🤣🤣tutasi geldi herhalde bazen gülüyoruz bu çocuk hangi ara oldu diye
Kahveli SutlacimiYedimmiBen ilk ay çok geç oldu ikinci ay baya erken oldu üçüncü ay bir gün gecikmeli oldu bu ayda tutmuş iste canım
Bfduam Kahveli hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden:) Ya ben bir buçuk sene oldu, adetim duzensizleşti, düzensizlik uzadı bu durumda, hayırlısı inş. Akıntın, idrarda koyuluk, uyku hali oluyor muydu?
Kahveli Bfduam akintim vardi ama herzaman ki gibiydi hafif sulu uyku halim yoktu idrarda koyuluk yoktu hatta o kadar belirtisizdim ki kesin hamile kalamadım diye düşünüyordum Sadece göğüslerimde karincalanma urperme hissi vardi diger tüm aylardan farklı olarak
Kubraalp Kahveli tavsiyelerin içi çok sağol canım😊 peki akıntın var mı benim 3 gün gecikti de sarımsı bide beyaz akıntım oluyor
Bfduam benimmdunyamm aynen ya ne ilginç di mi, onca özenirsin olmaz üstün körü olanda tutar ne tuhaf ya:)