bsnrd Kızlar bende gebelik şekeri vardı doğum yaptım ve bbekte birşey ckmadi.smdi bir ay oldu doğum yapalı ben artk şekerli şeyler yiyorm dikkt etmiyorum .sizce artk sknti var mıdır sutumden bebeğe geçer mi .sizde nasıl oldu var mı yasayan
dml33 bsnrd yok cnm doğumdn sonra bakilio zaten bebegede sanada bendede cikmisti bebeğe gecmemis cikmadi dedi doktor bbm degerlerde normaldi bnde yedim ictm istedigimi
aysnrsvs bsnrd doğum sonrası sizinde bebeğinde şekerine bakılıyor benim ilk gebeliğimde şekerim yükseliyordu insülin kullanmıştım sonrasında sıkıntı olmadı
Meri3220 bsnrd @dml33 @aysnrsvs kızlar 50 mg şeker yükleme yapıldı açlık 73 tokluk 162 çıktı gebelik şekeri teşhisi konuldu kadın doğum Dr sonucu gösterdim bana tekrar yükleme yapmayalım direk dahiliyeye git dedi ve öylede yaptım dahiliyede açlık 80 yemek yedim 1 saat sonra tokluk 117 çıkmış dahiliye doktoru gebelik şekeri normal ama ileride olmayacağı anlamına gelmez demişti diyet verdi 1 ay sonra tekrar açlık tokluk baktır yüksek çıkarsa öyle gel dedi açıkçası dört dörtlük uymadım diyete tekrar kan verdim açlık 74 tokluk 125 çıktı. Şimdi bende gebelik şekeri var mı yok mu post açtım yazan pek yok
bsnrd dml33 dogmdn snra hangi testi yaptılar hatrliyo musunuz .hastane de biseler yapmslrdr ama ben blmyrm ne olduğunu birşey de demedlr.topk kanı da temiz.sadce 6nci ayda test için bir yere yolldlr ama ben bz bir aylgz.ve ben yiyorum
dml33 bsnrd bnde 2 kere falan kan alindi kan degerlerm icin sonra gelip parmaktn ölçüler birde şeker için 3 kere falan bebegede baktilar şeker var mı diye
aysnrsvs bsnrd benim diyetle dusmeyince başlamıştım bu gebeliğimde de aynısı oldu diyete dikkat etmeme rağmen yükseliyor
bsnrd dml33 bende sadce bana bakıyordu yemzsm ckmyodu yersem ckyodu dogm yaptgm gün.eve cknca dkkt etmdm bilmiyorm aklma takldi ya
dml33 bsnrd çıksaydı söylerler di sana sekern geçmediğini doğum sonrası alınıp çünkü kan e nabizdn bile bakabilirsn o zmn alınan kan degerlerine bakilmis mi seker
dml33 Meri3220 cnm ablama olmuştu aynisi doktor ona risklisin dikkat et ama ski diyete gerek yok demis çok asiri tatlı hamur yememeye çalışms sadece dedi açlık 90 tokluk 140 geçmick diye hatirliyorm bn
aysnrsvs Meri3220 bu değerlere göre normal şekerin var denilemez kaç haftalıksiniz gebeliğin ilerleyen haftalarında yukselebiliyor dikkatli olun ölçümlere ve diyete devam edin yine de
Meri3220 dml33 yok yok kez yaptırdım ikisinde 140 geçmedi çok şükür o yüzden kafam karıştı zaten bende dikkat edeyim. Peki şeker yükselse nasıl anlatım belirti gösterir mi canım
dml33 Meri3220 şık tuvalete gitme ağızda kuruluk yapio genelde ama aletiniz varsa evde arasa bir ölçün
Meri3220 aysnrsvs 24 haftada şeker yükleme yapıldı 1 2 gün sonra dahiliyeye gittim şuan 29 haftada tekrar baktırdım işte canım
aysnrsvs Meri3220 ilk gebeliğimde 33 34 haftalardan sonra yükselmişti benim dediğim gibi tedbirli olun sadece inşallah yukselmez
Dolunay1 aysnrsvs bende 27 haftalık gebeyim ılk haftadan beri insulın kullanıyorum çok endıse edıyorum bebeğe bısey olacak dıye sızın degerlerınız nasıldı acaba tutamıyorum kendıme yıyıp hızlı ınsulın vuruyorum 200 kadar çıktığı oluyor
aysnrsvs Dolunay1 ilkte hatırlamıyorum ama 200 u geçmiyordu yemeyin bence çok zor biliyorum bende şuan insülin kullanıyorum en yüksek 160 civarı çıkıyor o bile endişelendiriyor bebeklerimizin sağlığı için dayanmak zorundayiz
Dolunay1 aysnrsvs bakıyorum bısey olmuyor tutamıyorum kendımı yıyorum valla Allah korusun çokta korkuyorum 😨