Busra0912 Merhaba 22 haftalık hamileyim rahim boyu yolu 32 mm erken dogum riski var dedi doktor başına gelen var mı.
Gizmos Busra0912 genelde 25 mm altında olunca müdehale ediliyor. Sizi takipte tutar bir de sık sık istirahat etmenizi ister bence. Çok uzun yürüyüşler ve ağır işler yapmayın bence ama çok sıkıntılı bir ölçüm gibi gelmedi bana normali 35 zaten
Extreme34 Busra0912 32 sıkıntılı bi rakam değil,benim şu an 21 erken doğum riski var haftamız da 30+5 yat dinlen dedi Serkan için de geç bor haftaymis progestan fitil kullanıyorum 200 mg günde 3 kez.
Busra0912 Emine003 evet ama ondan öncesinde de kullanıyordum zaten sabah aksam suan sabah ögle aksam kullan dedi
Emine003 Busra0912 dikiş ama bi süreden sonra atılmıyo kuzum söyledi mi bilmiyorum ama bende 26 haftalık hamileyim 33 mm çıktı benimde onun öncesinde 26 mm ye kadar düşmüştü geri yükselmiş
Emine003 Busra0912 he ayriyeten bende açıklıkta var biraz canım yani benim İkinci hamileliğim olduğu için daha tecrübeliyim ama dikiş atılmadi yine açıkçası ilk oğlumu doğurduğum doktora gitmiştim oda bu sefer pek ilgili değildi Perşembe günü doktorumu değiştirdim keşke dikiş atılsaydi dedi yani ilkinde belliymiş niye atılmadı dedi bilmiyorum hocam dedim yani dikişsiz ilerliyorum bakalım canım bol bol yat dinlen ilk hamileliginse benim şimdi bir oğlum daha olduğu için pek mümkün olmuyo canım
Emine003 Busra0912 inan canım bende şok oldum hemde alttan ölçtü Perşembe günü doktorum alttan ölçüm her zaman en doğruyu gösterir dedi çok şükür uzayabilir dedi ben sorduğum da da ama dinlen canım
Tugceelanaz 23 haftalikken 35 mm benide korkutmuşlardı Dikkat ettim birdaki kontrolle kadar ilişki yasağa, ağır kaldırma eğilme felan yasaktı Şuan 30 hafta oldum bi sorum yok dediler
Busra0912 Tugceelanaz insallah doğuma kadar da sıkıntı olmaz zamanında gelir bebeğiniz. Ne gibi önlemler aldınız tekrar yükseldi mi
Busra0912 Emine003 ilk hamilrliğim canım üstelik tüp bebek evde sadece yemek yapıyorum başka birsey yapmıyorum sürekli yatıyorum
Tugceelanaz Busra0912 Bana 35 mm normal dedi başka bi doktora daha gitmiştim. Dinlendım , sırt üsttü yattım belimi destekledım ayaklarımın altınada yastık koydum . Daha dikkatli oldum
Emine003 Busra0912 anladim canım korkma benim ilk hamileligimde 24 haftaliktim açılmam vardı canım ve rahim ağzı 17 mm ye düşmüştü düşün ben yatarak geçirdim oğlum 39 haftalık doğdu 🤲🤗
Emine003 Busra0912 32 çok düşük değil canım ilk oğluma hamileyken rahim ağzı benim 34. Haftamda felan 11 mm ye kadar düşmüştü hem açıklığın felan da yoksa bu rakam çok korkulcak değil canım korkma
Busra0912 Emine003 maşallah koruyan rabbim koruyor tabi insallah benim kızım da o haftalara kadar dayanır 🤲